Silkroad'da açılan çoklu char sayısını belirleyen pc nin hangi parçasıdır? 20 civarı char açabileceğim pc özellikleri söylerseniz sevinirim ( ram, ekran kartı vs hertürlü özelliğini söylerseniz sevinirim.) Ve toplama yerine hazır markalardan satılanı varmıdır söylediğiniz özelliklerden , 3-4 bin tl yi geçermi 😊
Yeni pc için donanım sorusu...
· 14 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Ram 4 veya 6gb
işlemci intel i3 i5 i7 den birisi
Ekran kartın da ati'yi tercih et derim 1gb 5600 ve üstü işini görür öyle 3-4 bin tl tutmaz sistem ama hazır pc'lerden kaçın casper aidata vs gibi
Ekran kartın da ati'yi tercih et derim 1gb 5600 ve üstü işini görür öyle 3-4 bin tl tutmaz sistem ama hazır pc'lerden kaçın casper aidata vs gibi
U
Unforgiven
⭐ 17y
Ram 4 veya 6gb
arkadaş haklı ve sistemin babasını söylemiş 😄
Ram 4 veya 6gb
teşekkür ederim, açılan clientlar veya internet browser ı vs. ekran önünde olmadığı durumda yani 10 adet sayfa açık ama 1 i ön planda ; diğerleri ram e mi yükleniyor
U
Unforgiven
⭐ 17y
açıksa RAMe yüklenir ekranda olmasına gerek yok 🍺
açıksa RAMe yüklenir ekranda olmasına gerek yok 🍺
Ram 4 veya 6gb
Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim 🍺
U
Unforgiven
⭐ 17y
önemli değil yine bekleriz^^
Önemli değil. Evet açıkken büyük oranda Ram'e yüklenir.Ram ne kadar yüksek o kadar iyi.1300$-1500$ arasında istediğin gibi gayet iyi bir sistem kurabilirsin ama eğer sadece sro oynarım dersen 1000$'a da 20 sro açıcak pc alabilirsin ^^
i3 de i7 ve i5 de olan turboboost özelliği yok hatırlatırım. Arkadaşın verdiği sistem çok iyi. bnce alabiliosan i7 işlemcili bişi al, birde ekran kartın çok önemli. 1Gb üzeri kart işini görür.
Kendimi aşıcam diosan 2+ ekran kartı ve sıvı soğutmalı bi makine işini görür 😉 😊
Kendimi aşıcam diosan 2+ ekran kartı ve sıvı soğutmalı bi makine işini görür 😉 😊
Nina Ricci
⭐ 17y
Çoklu char sayısını belirleyen tek bir parça yoktur.tüm donanımlar birbirlerine ihtiyaç duyarlar.

Ram 4 veya 6gb
teşekkür ederim, açılan clientlar veya internet browser ı vs. ekran önünde olmadığı durumda yani 10 adet sayfa açık ama 1 i ön planda ; diğerleri ram e mi yükleniyor
yoğun olarak "ram ve ekrankartı hafızasına yüklenir"
CPU da bu kadar şeyi kaldırabilmeli elbette 😉
i3 de i7 ve i5 de olan turboboost özelliği yok hatırlatırım. Arkadaşın verdiği sistem çok iyi. bnce alabiliosan i7 işlemcili bişi al, birde ekran kartın çok önemli. 1Gb üzeri kart işini görür.
Kendimi aşıcam diosan 2+ ekran kartı ve sıvı soğutmalı bi makine işini görür 😉 :)
Bu konudada kararsız kaldım, extradan fan taktırmayı düşünüyordum ; sıvı soğutmalı mı daha avantajlı ve kullanışlı olur yoksa extradan takılacak fanlar mı ?
Extradan fan işini görmez sıvı soğutma varken ama fiyatta tabiki extra fan göze çarpıcak 1/10 oran var diyebilrim aralarında. =) Sıvı soğutmada hiç bir sorun yaşamazsın.. Ama para kazanmıyosan srodan değmez bence.
Eğer varsa öyle bi niyetin, i7'li sıvı soğutmalı 1gb+ ekran kartı bir bilgisayar işini görür.
Not: toplama alıcaksan güvenilir birinden yardım iste. Ve sana bilgisayarı teslim edicekse o kişi 64 bit bi işletim sistemi kullanmalısın ki 4+ ram'i bilgisayar görsün ayrıca sanal bellek falan 64 her halükarda daha işine yarıcaktır... Kolay gelsin
Eğer varsa öyle bi niyetin, i7'li sıvı soğutmalı 1gb+ ekran kartı bir bilgisayar işini görür.
Not: toplama alıcaksan güvenilir birinden yardım iste. Ve sana bilgisayarı teslim edicekse o kişi 64 bit bi işletim sistemi kullanmalısın ki 4+ ram'i bilgisayar görsün ayrıca sanal bellek falan 64 her halükarda daha işine yarıcaktır... Kolay gelsin
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap