Okul sağ olsun çok şahane bir ders programım var... Bazı günler sabah 8,30 da çıkıp akşam 7 de geldiğim oluyor eve... Her neyse
Dota/Lol desen birinde ruslar birinde veletler . Oyunda bir afk oluyor yada "Feeder" zevkinizin içine s.çıyorlar.(Neden bilmiyorum ama ben makaraya gelemiyorum bu oyunlarda)
Sro P.Server desen Max 2 ay dayanıyor insan zaman harcadığına üzülüyor.
Varmıdır acep şöyle akşamları 3-4 saat geçirebileceğimiz bir oyun.
Teşekkürler şimdiden 😊
Yeni oyun arayışı.
· 22 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
Bu mesaj Knickles rumuzlu uyeden alinti yapildi
Aynı dert bende de var pazartesi ve salı günleri sabah 7de uyanıp akşam 7de evde oluyorum ama diğer günler kafam rahat 😄 bide dersler ağır olmasa bulursan banada söyle skypeden eklersin varsa crusade005

Okul sağ olsun çok şahane bir ders programım var... Bazı günler sabah 8,30 da çıkıp akşam 7 de geldiğim oluyor eve... Her neyse
Dota/Lol desen birinde ruslar birinde veletler . Oyunda bir afk oluyor yada "Feeder" zevkinizin içine s.çıyorlar.(Neden bilmiyorum ama ben makaraya gelemiyorum bu oyunlarda)
Sro P.Server desen Max 2 ay dayanıyor insan zaman harcadığına üzülüyor.
Varmıdır acep şöyle akşamları 3-4 saat geçirebileceğimiz bir oyun.
Teşekkürler şimdiden :)
Aynı dert bende de var pazartesi ve salı günleri sabah 7de uyanıp akşam 7de evde oluyorum ama diğer günler kafam rahat 😄 bide dersler ağır olmasa bulursan banada söyle skypeden eklersin varsa crusade005

saints row 4

Pek fark 😞
Smite, bir bak derim.
Forum pc mühendisi doluymuş be
Yaralı style Temet Nosce
⭐ 17y
@Knickles
Dota2 candır hacım ama ruslar var dediğin gibi. Çok az kısmı troll oluyor, ona da denk gelince yapacak bir şey yok.
Dn : % kaç burslu girdin hacım okula?
Dota2 candır hacım ama ruslar var dediğin gibi. Çok az kısmı troll oluyor, ona da denk gelince yapacak bir şey yok.
Dn : % kaç burslu girdin hacım okula?
Ne canı ya al yine bir oyuna girdim yine kafam attı çıktım. Hayır eğleneyim diye giriyorum sinir küpü olarak çıkıyorum. Ruslarda yetmiyor ne kadar idiot varsa benim takıma atıyor bu dota...
5 Kişi oynayacan bu dotayı yoksa kaçarı yok lanet etmemek icin
Arkadaşların yazdıgı oyunlara bakayım bare ..
5 Kişi oynayacan bu dotayı yoksa kaçarı yok lanet etmemek icin
Arkadaşların yazdıgı oyunlara bakayım bare ..
LoL gel hacı skype gurubumuzda genelde 5li çıkıyor.

Bu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildi
Smite zaten dotanın mitoloji tanrılarıyla donanmış oyunu:(
Smite, bir bak derim.
Aradığın oyun tarzından hiç bahsetmedin, mesajında Dota ve Lol den bahsedince onlarla aynı tarzda bu oyun geldi aklıma 😁
Bu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildiSmite, bir bak derim.
Aradığın oyun tarzından hiç bahsetmedin, mesajında Dota ve Lol den bahsedince onlarla aynı tarzda bu oyun geldi aklıma 😁
Yok be yaw dota tarzından kurtulmak istiyorum. Fps desen %90 fpsde hackler var.
Güzel bi rpg bulsam cabal gibi . Direkt gogo ama yok işte 😞
Güzel bi rpg bulsam cabal gibi . Direkt gogo ama yok işte 😞
Smite farklı. AA lar bile skillshot... 😄
Bu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildiSmite, bir bak derim.
Smite farklı. AA lar bile skillshot... 😄

Defiance şiddetle tavsiye ederim steamda 10$ ama verdiğin 20 liraya değiyor ben bu oyunu 2 aydır oynuyorum oyun hem fps/tps/rpg bu üçlünün buluştuğu bir oyundur bu oyundan aldığım zevki hiçbir oyun vermemiştir 😊 ve oyunun pvp savaşları capture flagları olsun dahada özelliği varda saysam bitmez yeni gelecek ücretsiz updateyle dahada özellikler eklenecek defiance der geçerim
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Arayüz farklı olabilirde. Sonuc olarak dota lol gibi search room şeklinde oynuyorsun. 2 Saattir youtubeden oyun bakiyorum. Yok yaw akaschın yeni sro pv serverini bekliyecez mecbur 😞
Bu mesaj Knickles rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildiSmite, bir bak derim.
Smite farklı. AA lar bile skillshot... :D
Arayüz farklı olabilirde. Sonuc olarak dota lol gibi search room şeklinde oynuyorsun. 2 Saattir youtubeden oyun bakiyorum. Yok yaw akaschın yeni sro pv serverini bekliyecez mecbur 😞
3 günün boş daha ne istiyorsun tek boş günüm çarşamba olacak iş mi? 😞
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
Pek fark :(
3 günün boş daha ne istiyorsun tek boş günüm çarşamba olacak iş mi? 😞
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
[F New]Solo Gitarist
Neresi boş hacım 3 gün:) Perşembe tamam bir tek cuma rahatım. Onunda acısı diğer günler çıkıyor 😊
dotadan vazgeçme bence 5 kişi buldunmu kafana göre partinle girersin.en olmadı 1 kişi bul aynı lane gidersiniz beraber gang falan atarsınız.yoksa lol falan cidden çekilcek dert degil
MERHABA,
SroCraft bir Silkroad Private Server dır. Hedef kitlesi başta Türk oyuncular olmak üzere dünya üzerinde ki silkroad oyuncularıdır. Private Serverlar arasında en stabil sistem olan 110 cap ile yola atılan Srocraft her hafta çeşitli yenilikler ve etkinlikler sayesinde daima canlılığını koruyor.
Srocraft ekibi adaletli ve temiz bir oyun sunmak için elinden geleni yapıyor.Adam kayırmanın,paranın konuştuğu bir server değil emeğin ve emekçinin konuştuğu srocraft'a Sizleri de bekliyoruz.İddalıyız,farklıyız çünkü en iyi 110 cap serverında oynamak bir ayrıcalıktır.
Server Özellikleri;
> Exp rate: 5x
> Party Exp rate: 7x
> Sp Rate: 10x
> Drop rate: 3x
> Sox Drop rate: 1x
> Gold rate: 2x
> Alchemy rate: 2x
> Job rate: 2x
> Oyuncu Kapasitesi :1000
> Level Cap:110
> Mastery Point:CH 330-EU 220
> Capture The Flag:Aktif
> Silk:Var
> Bot:Serbest
> IP Limit:3
> Magic Pop:Aktif
> Fortress War:Şimdilik sadece Hotan
SERVERIMIZ 29 EYLÜL PAZAR GÜNÜ AÇILACAKTIR HEPİNİZİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ!!
İlgili Linkler;
Website: http://www.srocraft.com
Forum: http://www.srocraft.org
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Sro-Craft/562369563816503
SroCraft bir Silkroad Private Server dır. Hedef kitlesi başta Türk oyuncular olmak üzere dünya üzerinde ki silkroad oyuncularıdır. Private Serverlar arasında en stabil sistem olan 110 cap ile yola atılan Srocraft her hafta çeşitli yenilikler ve etkinlikler sayesinde daima canlılığını koruyor.
Srocraft ekibi adaletli ve temiz bir oyun sunmak için elinden geleni yapıyor.Adam kayırmanın,paranın konuştuğu bir server değil emeğin ve emekçinin konuştuğu srocraft'a Sizleri de bekliyoruz.İddalıyız,farklıyız çünkü en iyi 110 cap serverında oynamak bir ayrıcalıktır.
Server Özellikleri;
SERVERIMIZ 29 EYLÜL PAZAR GÜNÜ AÇILACAKTIR HEPİNİZİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ!!
İlgili Linkler;
Bu mesaj SroCraft rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sen şimdi diyorsun ki bu server emek güzel server fakat neden oyunda player player'e tl ile item satamıyor isroda bile playerlar ilk 13dg ler cıkınca upgrade yapınca parayla sattılar dostum bu sistem cok sacma oyun içinde playerı kısıtlıyorsunuz ve siz bu rateyle bu serverın tutacağına kanaat ediyorsunuz ki bu bu ratelerle serverda en az 500kişi olmalı ilk hafta ki stabil olsun. Ortalıkta doluca server var hele ki theta online varken sizin serverın emek diye dolup taşacağına sanmıyorum geçenlerde isroyal açıldı gördük ilk 1hafta süper player cekti 2.hafta patladı gitti serverları. Alt yapı lazım -.-
Ne mutlu size tutarsa helal olsun dostum neyse başarılar :))
MERHABA,
Server Özellikleri;
İlgili Linkler;
Sen şimdi diyorsun ki bu server emek güzel server fakat neden oyunda player player'e tl ile item satamıyor isroda bile playerlar ilk 13dg ler cıkınca upgrade yapınca parayla sattılar dostum bu sistem cok sacma oyun içinde playerı kısıtlıyorsunuz ve siz bu rateyle bu serverın tutacağına kanaat ediyorsunuz ki bu bu ratelerle serverda en az 500kişi olmalı ilk hafta ki stabil olsun. Ortalıkta doluca server var hele ki theta online varken sizin serverın emek diye dolup taşacağına sanmıyorum geçenlerde isroyal açıldı gördük ilk 1hafta süper player cekti 2.hafta patladı gitti serverları. Alt yapı lazım -.-
Ne mutlu size tutarsa helal olsun dostum neyse başarılar :))
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap