Icerige atla
Extraloob

Yeni Notebook

· 16 Yanıt · 996 görüntüleme
C
Cataclysm OP ⭐ 17y
Arkadaşlar bozulan bilgisayarımın yerine yeni bir notebook almayı düşünüyorum.Marka Olarak öneriniz neler yazarsanız sevinirim.Direk bilgisayar önererek değilde dayanıklı sorun çıkarmayan marka olarak belirtirseniz daha iyi olur.

İyi Forumlar,
16 Yanıt
X
xlorxlarge ⭐ 18y
Lenovo İdeapad veya thinpad serisine göz at derim dayanıklılıkta üzerine varmıdır bilmem.
Ben ideapad serisinden kullanıyorum gayet memnunum servisi olsun pcnin kendi olsun.
V
volkanka ⭐ 17y
casper ı öneririm.
J
Jaysean ⭐ 18y
casper ı öneririm.

Casper çok arıza çıkarıyor.Ve teknik servisi berbat.

PS: bence buraya modelde belirtmen lazım.
C
Cataclysm OP ⭐ 17y
ben kısa çaplı bir araştırma yaptım notebook ta asus u öneriyorlar model olarak daha tam karar vermedim önce karar verince sizlerinde fikrinizi alırım tekrar .

Ps: Casper lar hakkında bende hiç iyi şeyler duymadım kullanan arkadaşlarım var hiç memnun değiller.
J
Jaysean ⭐ 18y
ben kısa çaplı bir araştırma yaptım notebook ta asus u öneriyorlar model olarak daha tam karar vermedim önce karar verince sizlerinde fikrinizi alırım tekrar .

Ps: Casper lar hakkında bende hiç iyi şeyler duymadım kullanan arkadaşlarım var hiç memnun değiller.

Ben kışın bilgisayaracıda çalışıyordum.i7 diye numaralandırılmış işlemcinin chipseti e4500 çıktı.Bilgisayarcı işlemcinin metal demirini söktü altındaki çipte e4500 yazıyordu.casper marka Laptop'du
V
volkanka ⭐ 17y
ben kendim Casper kullanan birisi olarak hiç ama hiç olumsuzluğunu görmedim. arkadaşımın laptopunda hdd sorunu oldu 1 hafta içinde değiştirdiler. eskisi gibi değil servisi... ama tabii "Önyargıları parçalamak, atomu parçalamaktan zordur" diye boşuna söylememiş aynştayn reiz ...
X
xlorxlarge ⭐ 18y
casper ı öneririm.

Casper'ı herkes kötülerken sen neyini gördünde önerdin öğrenebilirmiyim?
J
Jaysean ⭐ 18y
casper ı öneririm.

Casper'ı herkes kötülerken sen neyini gördünde önerdin öğrenebilirmiyim?

çünkü casper kullanıyor 🎭
herkes kullandığı virüs programını markayı önerir genelde
S
sandomorrq ⭐ 16y
Apple Nerde ?
P
Polgara ⭐ 17y
Al bir tane monster ^^
V
volkanka ⭐ 17y
Al bir tane monster ^^

monster masaüstüne denktir valla 😊 varsa o kadar bütçe kesinlikle almalı 🍺
C
Cladren ⭐ 15y
Sony
J
Jaysean ⭐ 18y
Dell ile ilgibi bir bilgi vereyim sana.
Ben bilgisayar teknik servisinde çalıştım.Bilgisayarcının bile ayağına geliyor yerinde servis hizmeti var.Telefon açıyorsun sorunu telefon görüşmesi ile tespit ediyorlar bozulan parçayı yanlarına alıyorlar gelip takıyorlar.orjinal windows yazılımı aldıysanız onunla ilgili işlemleride yerinde (yani evinize kadar geliyor )hallediyorlar.
C
Cataclysm OP ⭐ 17y
DELL INS. 5110
veya

ASUS K52JT

ikisinden birini düşünüyorum.

Ps: Apple a verecek kadar param yok.
Ps2: Monster hakkında hiç bilgim yok.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
kesinlikle toshiba alma oyun oynayacaksan yaşlı gbi oluyo laptopları
bence ekonomik yönden kurtarıyosa ALIENWARE al.Gerek kasa Gerek sistem 🤘