Icerige atla
Extraloob

Yeni nesil ex bug yöntemi!!!

· 17 Yanıt · 2.1K görüntüleme
H
HosenberG OP ⭐ 19y
öncelikle söyleyeyim cok zor bir istir..
gerekenler! sizi seven 7 arkadasınız

Anlatım
ilk önce 7 arkadasınız partye girer ve en son olarak size party atar tabi koxp ta oto party acık oldugu icin cancel dersiniz ve partydesiniz.Ve party baskanı Exit der oyundan cıkar sora 2. arkadasınız size party atar ve siz cancel dersiniz ve o da ne 2x eg bug.ve party baskanı Exit der oyundan cıkar.son arkadasınıza kadar böyle dewam eder ve son arkadasınız party atar ve comfirm dersiniz ve o arkadasınızda Exit der ve 7x exbug olur ..

BİZZAT DENEDİM OLDU!!
17 Yanıt
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
bunu yapınca noluyo
H
HosenberG OP ⭐ 19y
1 kez ex alacagına 7 kes exp ve para alıyosun 7x daha hızlı kasıyosun Twisted Evil mükemmel bisi Twisted Evil
N
1 tane yaratık kesşiyosun kaçlı bug yaptıysan o kadar ex geliyo extraokk extraokk extraokk
R
RollsRoyce ⭐ 19y
bizim arkdas cafede 7 li bug 2 ytlye yapıyor

bekleriz
S
SonSAHNE ⭐ 19y

1 kez ex alacagına 7 kes exp ve para alıyosun 7x daha hızlı kasıyosun Twisted Evil mükemmel bisi Twisted Evil

7 kat exp alıyosunda 7 kat para almıyodun sanırım Very Happy eskiden bunu çok yapardık exit felan yoktu ama bu bi ara kalkmıştı. yine çıkmış demekki Very Happy
H
HosenberG OP ⭐ 19y

7 kat exp alıyosunda 7 kat para almıyodun sanırım Very Happy eskiden bunu çok yapardık exit felan yoktu ama bu bi ara kalkmıştı. yine çıkmış demekki Very Happy

parada geliyo Twisted Evil
S
SonSAHNE ⭐ 19y
demekki yeni nesil diye boşa dememişler Very Happy
H
HosenberG OP ⭐ 19y

demekki yeni nesil diye boşa dememişler Very Happy

Twisted Evil Twisted Evil
D
Difficult ⭐ 19y
süpermiş yha bizim ark oynuyo sölim bare..
M
MoonLife ⭐ 19y
süper ya saolasın
L
Lagroad ⭐ 19y
doğrumu bu ve bunlar olurken canavar kesiyomuyuz
N
Nebula ⭐ 19y
Canavar kesmeyince nasıl exp gelsin ki ? Very Happy

Deneyelim bakalım ilk defa duyuyorum bu bug ı
H
HosenberG OP ⭐ 19y

Canavar kesmeyince nasıl exp gelsin ki ? Very Happy

Deneyelim bakalım ilk defa duyuyorum bu bug ı

canavar kesecen ki nası kesmicen Mr. Green Mr. Green 1 tane kesecen 7 tane exp gelecek extraokk
L
Lagroad ⭐ 19y
biri cvp versin lütfen
H
HosenberG OP ⭐ 19y

biri cvp versin lütfen

elbette dogru yalan olsa koymayız tabi bu aralar beles koxp yok galiba tam bakmadım ama sro oynuyom.Canavar keseceksin 1 tane keseceksin 7 tane exp gelecek
D
DaRk__HeRo ⭐ 19y
Fakat sonuşta sadece koxp warken oluyor Very Happy koxpsuz heveslenmiyelim Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: