öncelikle söyleyeyim cok zor bir istir..
gerekenler! sizi seven 7 arkadasınız
Anlatım
ilk önce 7 arkadasınız partye girer ve en son olarak size party atar tabi koxp ta oto party acık oldugu icin cancel dersiniz ve partydesiniz.Ve party baskanı Exit der oyundan cıkar sora 2. arkadasınız size party atar ve siz cancel dersiniz ve o da ne 2x eg bug.ve party baskanı Exit der oyundan cıkar.son arkadasınıza kadar böyle dewam eder ve son arkadasınız party atar ve comfirm dersiniz ve o arkadasınızda Exit der ve 7x exbug olur ..
BİZZAT DENEDİM OLDU!!
Yeni nesil ex bug yöntemi!!!
· 17 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
bunu yapınca noluyo
1 kez ex alacagına 7 kes exp ve para alıyosun 7x daha hızlı kasıyosun Twisted Evil mükemmel bisi Twisted Evil
N
NephilimAngel
⭐ 19y
1 tane yaratık kesşiyosun kaçlı bug yaptıysan o kadar ex geliyo extraokk extraokk extraokk
R
RollsRoyce
⭐ 19y
bizim arkdas cafede 7 li bug 2 ytlye yapıyor
bekleriz
bekleriz
1 kez ex alacagına 7 kes exp ve para alıyosun 7x daha hızlı kasıyosun Twisted Evil mükemmel bisi Twisted Evil
7 kat exp alıyosunda 7 kat para almıyodun sanırım Very Happy eskiden bunu çok yapardık exit felan yoktu ama bu bi ara kalkmıştı. yine çıkmış demekki Very Happy
7 kat exp alıyosunda 7 kat para almıyodun sanırım Very Happy eskiden bunu çok yapardık exit felan yoktu ama bu bi ara kalkmıştı. yine çıkmış demekki Very Happy
parada geliyo Twisted Evil
demekki yeni nesil diye boşa dememişler Very Happy
demekki yeni nesil diye boşa dememişler Very Happy
Twisted Evil Twisted Evil
süpermiş yha bizim ark oynuyo sölim bare..
süper ya saolasın
doğrumu bu ve bunlar olurken canavar kesiyomuyuz
Canavar kesmeyince nasıl exp gelsin ki ? Very Happy
Deneyelim bakalım ilk defa duyuyorum bu bug ı
Canavar kesmeyince nasıl exp gelsin ki ? Very Happy
canavar kesecen ki nası kesmicen Mr. Green Mr. Green 1 tane kesecen 7 tane exp gelecek extraokk
biri cvp versin lütfen
biri cvp versin lütfen
elbette dogru yalan olsa koymayız tabi bu aralar beles koxp yok galiba tam bakmadım ama sro oynuyom.Canavar keseceksin 1 tane keseceksin 7 tane exp gelecek
D
DaRk__HeRo
⭐ 19y
Fakat sonuşta sadece koxp warken oluyor Very Happy koxpsuz heveslenmiyelim Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Biostar'dan yeni nesil Intel işlemciler H55 çipsetli yeni an HeavenFireII Bug Yeni Sürümde Bug Var Bedava Kullanım Gelin Oxygenmt2 YENİ NESİL WSLİK SERVER YENİ AÇILDI 94-120 Köpeklerde Kasılma HeavenFireII Bug Yeni Sürümde Bug Var Bedava Kullanım Gelin Ogame2014-PVP ' NİN YENİ ADRESİ , YENİ NESİL OGAME ( BAKMADA