Icerige atla
Extraloob

Yeni Makinam(: Kova Staff.

· 16 Replies · 1.9K views
X
xplayer OP ⭐ 19y
Cumartesi günü almıştım savastan sonra +5 yeter diyordum som bladeyi kırdm bclas verince +7 ye zorlayayım dedim biraz pahalıya mal oldu ama degdi (:

bizim ezik party ezkleri kasarken ss almıstım biraz gec oldu ama foruma koymam (:

- Resim Silinmiş.

Buda Silahın Şaheseri (:

- Resim Silinmiş.

önümüzdeki fwlerde kalemize saldırıcak arkadaslara duyuru sol kapıda ben varım diger kapıya gelin (: 2 kisyiz yine kapıda puhahahaha ☕
16 Replies
0
0sse.mp3 ⭐ 18y
WoW Çok Güzel Olmuş Tebrikler.
X
xplayer OP ⭐ 19y
WoW Çok Güzel Olmuş Tebrikler.

teşekkür ederim. bi tanede 2 h var basa bela onceden +7 direk oluodu 2-3 defa +9 a zorladm simdi +5 cok zor oluo benden tavsiye novaları fazla zorlamayın(: hele bu donemde 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
+7ye gel korkudan +2 bas kuzum bas +8 gitsin +10 olacakmış işte puahahahaa 😜

Ps: yorum yapan zat +6 glavie'e dün gece korkudan +7 basamamıştır nese:
X
xplayer OP ⭐ 19y

abi biraz daha elixir topluyayım +10 a basımayı denicem 😄 aklımda varda butun elixirleri yedisilah .D
C
Constanzia ⭐ 19y
staff güzelmiş bide bana düşse 😁
C
Cynosure ⭐ 19y
güzel hadi hayırlı olsun stafın
D
DeadlyHunt ⭐ 17y
çok büyük hata yapmışın bana kalırsa 6 immo var silahta bunu +9'a düzde götürebilirdin 🙄
X
xplayer OP ⭐ 19y
çok büyük hata yapmışın bana kalırsa 6 immo var silahta bunu +9'a düzde götürebilirdin 🙄

onudenedim 3. defa +7 oldu o silah ama bizim serverdemidir bilmem novaları basması artık cok zor son elixirlerde +7 tuttu bende zorlamadım zaten +10 la +9 arasında fazla bi atack farkı yok gorunusu var eski stafımda +9 du hosuma gidio +9 o yzden gerek yok zorlamaya immo 5 vardı 1 e kadar düstü tekrar bastm ortalama 600 silk yedi o silah (: astral fln filan (:
D
DeadlyHunt ⭐ 17y

onudenedim 3. defa +7 oldu o silah ama bizim serverdemidir bilmem novaları basması artık cok zor son elixirlerde +7 tuttu bende zorlamadım zaten +10 la +9 arasında fazla bi atack farkı yok gorunusu var eski stafımda +9 du hosuma gidio +9 o yzden gerek yok zorlamaya immo 5 vardı 1 e kadar düstü tekrar bastm ortalama 600 silk yedi o silah (: astral fln filan (:

astral gereksiz bence
L
gz
F
Fahmlugat ⭐ 18y
silah çok fena.
X
xplayer OP ⭐ 19y

astral gereksiz bence

istersen normal dene astral var iken +4 den asarı dusmuo 2 defa o sekilde +7 yaptm yoksa +5 zor oluo bu silah nova silah bastınmı hic bilmiorum ama basan bilir zorluyor biraz (:
V
Viski ⭐ 18y

😆 😆 makara: makara:
V
ViVaLDi ⭐ 17y
Hayırlı OlsunYeni Kovan ^^
X
xplayer OP ⭐ 19y
Hayırlı OlsunYeni Kovan ^^

teşekkür ederim(: 👍