beyler konunun yeri burası değil ama diğer bölümde kimse bakmıyor neyse ben oyuna girişte hunterliği seçtim fakat hunter npc lerine gidiyorum meslekle ilgili hiç bir seçenek çıkmıyor meslek kıyafeti alamıyorum bilen varsa yardım etsin lütfen
Yeni Legend de Hunter Olma Yardım
· 15 Yanıt · 7.1K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Jangan traderın orda yosun sanırım adı.

Hotan atçının önüne git, potçunun aynısından olan bir NPC var oradan alabilirsin.
Special thx to Flexi C
CheckPoint_
⭐ 17y
Yeni gelen NPC'lere gidiyorsun değil mi ?

Hotan atçının önüne git, potçunun aynısından olan bir NPC var oradan alabilirsin.
eyw saolsın
bi sorum daha olacak bu thieflerin görevi oluyor hunterlerde bu yok mu acaba
eyw saolsın
bi sorum daha olacak bu thieflerin görevi oluyor hunterlerde bu yok mu acaba
Constantin ' e git, cerberusa giderken ki yolda sol tarafta (silahçının yanı) Anna var, 2. sıradakini seç, dangerous olanını al. Daha sonra git movia kes 20 tane topla Anna ' ya götür görevleri. Bu şekilde kasılabilirsin.
Special thx to Flexiçok yardımın oldu saol yanlız 2. sırada isim oluşturma var görevle ilgili bişey yok
Önce isim oluştur sonra begin job activities var

bende aynen bu şekilde senin dediğin kısmı göremedim
http://img855.imageshack.us/i/sro2011031618361439.jpg/
http://img855.imageshack.us/i/sro2011031618361439.jpg/
🤝
Special thx to FlexiÖnce isim oluştur sonra begin job activities var
🤝
isim oluşturdum zaten
🤝
isim oluşturdum zaten
Hmm sen Chine ' sin, onu bilemeyeceğim hacım fakat büyük ihtimal senini için Jangan ' da olabilir ^^
Special thx to Flexievet janganda olabilirde bu npc janganda nerde onu bilmiyorum
hehe buldum sonunda 😊 jangan trader ın önündeymiş
hehe buldum sonunda 😊 jangan trader ın önündeymiş
ilk yorumuma bakarsan ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Yeni bir sw de başlıcam yardım lz Yeni Update de pet herşeyi topluyor ayarlanmıyor yardım ... Hunter olma yardım lütfen !!! Hilal|80Cap|Battle Arena|Coin Sistem|Yeni Kervan Yolu|Legend İtem|Yeni Arena|Yeni Uniqueler!. Hilal|80Cap|Battle Arena|Coin Sistem|Yeni Kervan Yolu|Legend İtem|Yeni MAP|Yeni Uniqueler!.