Icerige atla
Extraloob

Yeni karakterim

· 24 Yanıt · 2.9K görüntüleme
K
KissBerry OP ⭐ 17y

Charı dün alıp acele ile çıktım daha hiç birşey yapamadım 😜 Eğer mars serverinde oynayan varsa çevreye ihtiyacım var 🍺
24 Yanıt
V
volkanka ⭐ 17y
Hadi hayırlısı olsun .
D
duzceli81 ⭐ 17y
h.o
F
frityus ⭐ 17y
hoş olsun .
J
Juliet_ ⭐ 18y
ilk önce hayırlı olsun.İlk Açıldığından beri marsta oynuyorum SkyKnights Guildine güvenme FearLess guildinin masterı ıyıdır Yabancılara pek fazla güvenme türklerde öle aslında Biraz Scammer fazla olan bır server ama olsun guıldın guzel Marvel var guild ondada 3*4 adama guvenebılırsın 😄 yani bu kadar tekrardan hayırlı olsun
U
Ural_Tulga ⭐ 15y
Hayırlı olsun.
H
Hayta35 ⭐ 16y
keske Phoenixe gelseydın furkan cevrenın kralı orda ^^
W
Warrison ⭐ 15y
hayırlı olsun

ps. grand name fail 😜
K
KissBerry OP ⭐ 17y
Hepinize teşekkür ederim 🍺

hayırlı olsun

ps. grand name fail :P

Teşekkürler fakat charı takasla aldığım için daha değiştirme fırsatım olmadı 💃
V
Viski ⭐ 18y
Hayırlı olsun
V
volkanka ⭐ 17y
guild ismini ilk okullular bile koymaz be hacım o nedir öyle summer7: summer2:
C
CosmicGate ⭐ 16y
ilk önce hayırlı olsun.İlk Açıldığından beri marsta oynuyorum SkyKnights Guildine güvenme FearLess guildinin masterı ıyıdır Yabancılara pek fazla güvenme türklerde öle aslında Biraz Scammer fazla olan bır server ama olsun guıldın guzel Marvel var guild ondada 3*4 adama guvenebılırsın 😄 yani bu kadar tekrardan hayırlı olsun

:D:D SkyKnight a güvenme demişsin 😄 ama Nicking Juilet_ SkyKnight'ın Masterinin ismi :):). Eğer Mars Serverında Güzel bir guild Arıyosan Marveli Öneririm.
Ben _Afrasiyab_ Mars Serverından 👍
C
CosmicGate ⭐ 16y

hehehe summer1:
E
ExHePTaNn ⭐ 17y

1. arkadasin nicki oyundaki en güvenilir charin alıntısı 😄 kisi skyknights in lideri dir
2. skyknights a girersen hayatta bisi olmaz kendilerini tutarlar
3. fearless te belli olmaz yani
4. canafarlar guild i tam kolpa Reburn ztn en büyük kolpa o kolpaçino
5. türklerden korkucan asıl marsta ^^ 😄
K
KissBerry OP ⭐ 17y

Bende guild bulsam çıkıcam burdan summer4:
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
hayırlı olsun ne diyelim.
W
Warden_ ⭐ 17y
Hayırlı olsun ☕
Y
Yabuzaa ⭐ 16y
canafarları kest
J
Juliet_ ⭐ 18y

1. arkadasin nicki oyundaki en güvenilir charin alıntısı 😄 kisi skyknights in lideri dir
2. skyknights a girersen hayatta bisi olmaz kendilerini tutarlar
3. fearless te belli olmaz yani
4. canafarlar guild i tam kolpa Reburn ztn en büyük kolpa o kolpaçino
5. türklerden korkucan asıl marsta ^^ :D

Arkadaşım nick alıntı degıldır benım ne zaman uye oldguma bakabılırsın bu 1
SkyKnıght gırersen bısey olamz dıyosun dogrudur ama her baba yıgıtı almıyolar bu 2
Fearless bellı olmaz dogrudur ama masterı dedım bu 3
canafarlar guıldınden ben Return demıyorum CaNaFaR dıyorum bu 4
Evet dogru doyıosun turklerden korkucan aslında yabancılara kendı ınsanlarından daha fazla deger verdıklerı ıcın eger yabancıların gotunu o kadar kaldırmasalardı bu scammerlar dolmsmazdı serverda bu da 5

AFRASYAP kardesıme de tesekkur edeıyorum onun cevabı da 1 de dır hadı ıı gunler
K
KissBerry OP ⭐ 17y
Konu altında tartışma istemiyorum. 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: