Charı dün alıp acele ile çıktım daha hiç birşey yapamadım 😜 Eğer mars serverinde oynayan varsa çevreye ihtiyacım var 🍺

hayırlı olsun
ps. grand name fail :P
ilk önce hayırlı olsun.İlk Açıldığından beri marsta oynuyorum SkyKnights Guildine güvenme FearLess guildinin masterı ıyıdır Yabancılara pek fazla güvenme türklerde öle aslında Biraz Scammer fazla olan bır server ama olsun guıldın guzel Marvel var guild ondada 3*4 adama guvenebılırsın 😄 yani bu kadar tekrardan hayırlı olsun
guild ismini ilk okullular bile koymaz be hacım o nedir öyle summer7: summer2:
ilk önce hayırlı olsun.İlk Açıldığından beri marsta oynuyorum SkyKnights Guildine güvenme FearLess guildinin masterı ıyıdır Yabancılara pek fazla güvenme türklerde öle aslında Biraz Scammer fazla olan bır server ama olsun guıldın guzel Marvel var guild ondada 3*4 adama guvenebılırsın 😄 yani bu kadar tekrardan hayırlı olsun
guild ismini ilk okullular bile koymaz be hacım o nedir öyle summer7: summer2:

1. arkadasin nicki oyundaki en güvenilir charin alıntısı 😄 kisi skyknights in lideri dir
2. skyknights a girersen hayatta bisi olmaz kendilerini tutarlar
3. fearless te belli olmaz yani
4. canafarlar guild i tam kolpa Reburn ztn en büyük kolpa o kolpaçino
5. türklerden korkucan asıl marsta ^^ :D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap