Icerige atla
Extraloob

Yeni İntrom II

· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme
C
Cobalt OP ⭐ 18y
[flash=1000,500]http://hakan.freevar.com/resimler/3_intro.swf[/flash]

birinci tekrardan sonra tekrar izleyiniz
14 Yanıt
N
nefret017 ⭐ 18y
bu daha iyi 😉
E
Mükemmel keşke bende böle şeyler yapabilsem 😢
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Muhteşem hocam ellerine sağlık 😘
Special thx to Flexi
O
os1 ⭐ 19y
Mükemmel olmuş hocam 🍺
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
too hacım acil bu introyu bana veriyorsun açık kodlarıyla beraber hemen bir proje yapayım fast pls yeahh muhteşem olmuş yaaaaaa awwwsomeee 😘

PS : dilersen vermeyebilirsin hacım keyfin bilir sorun etmem yani 😎
B
Ben de ⭐ 17y
Harbiden tek kelimeyle mikemmel ^^
C
Cobalt OP ⭐ 18y
-
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
TOXIC yazısı biraz daha şekilli bişey olsa daha iyi olurmuş gibi geldi bana ama genel olarak harika 😘
EXL | SRO | İŞKOLİK
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
TOXIC yazısı biraz daha şekilli bişey olsa daha iyi olurmuş gibi geldi bana ama genel olarak harika 😘

bro görsel tasarımda bir adamın amatör olduğunu fontunun yetersiz oluşundan anlarsın zati 😎

Ps : kısacası too da amatör ama ben bak nasıl font çakıp bunu geliştireceğim gör sen deli intro ile geliyorummmmmmm 🤤
N
nefret017 ⭐ 18y

bro görsel tasarımda bir adamın amatör olduğunu fontunun yetersiz oluşundan anlarsın zati 😎

Ps : kısacası too da amatör ama ben bak nasıl font çakıp bunu geliştireceğim gör sen deli intro ile geliyorummmmmmm 🤤

bekliyoruz okan abi
J
Judas ⭐ 19y
too adobe after effects cs4 kullanıyorsan bana serial verebilirmisin acaba 😄 bendekiler pertlemişte 😞
PS:güzel iş.!
C
Cobalt OP ⭐ 18y
too adobe after effects cs4 kullanıyorsan bana serial verebilirmisin acaba 😄 bendekiler pertlemişte 😞

Elimde crack veya serial yok forumları araştırıp bulmaya çalışın.
J
Judas ⭐ 19y

Elimde crack veya serial yok forumları araştırıp bulmaya çalışın.

çok varda alayı çalışmıyor herneyse saolasın yinede daral:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: