X Xperyon OP ⭐ 15y 13 yil once #1 Yeni Led ekranlı Monitörümü almış bulunuyorum hayırlı uğurlu olsun kendime 😁 🍺 Spoiler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 13 yil once #2 Hayırlı olsun hacım ^^ Özellikler ve fiyatta alalım 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xperyon OP ⭐ 15y 13 yil once #3 Hayırlı olsun hacım ^^ Özellikler ve fiyatta alalım :)18,5 inç219TL ~~ 1tl'yi koymamışlar sakız alırız diye 😁 "Teknosa-ArmoniPark-K.çekmece"3 Yıl GarantiliHD çıkışlı 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA ⭐ 17y 13 yil once #4 güle güle kullan hacım 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xperyon OP ⭐ 15y 13 yil once #5 güle güle kullan hacım :)Eyw exl pointteki uğursuz sayını atmak adına +1 veriyorum sen bana verme sakın etkisiz eleman olarak dursun istiyorum 🍺 ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA ⭐ 17y 13 yil once #6 Bilerek orda tutuyordum 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil