M Maxitech OP ⭐ 19y 16 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A AngeLicMoon ⭐ 16y 16 yil once #2 Preyi basalı Epey olmuş ilk gün koysaydın keşke ^^ Sp de güzeL TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #3 lvl 68 char mı satın aldın, hayırlı olsun ama üzülerek söylüyorum ki sen bu charı 110 lvl yapamazsın keşke 102-103 lvl bir char alsaydın 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Maxitech OP ⭐ 19y 16 yil once #4 lvl 68 char mı satın aldın, hayırlı olsun ama üzülerek söylüyorum ki sen bu charı 110 lvl yapamazsın keşke 102-103 lvl bir char alsaydın 8)yok ya kendim açtım yeni kasmaya başladım 👍 110 amacım yok yavas yavas kasıcam 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _By_DaDaSsS_ ⭐ 17y 16 yil once #5 Tabi oyundan zevk almak istiyosan 0 dan kasıcan benim gibi ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C crazy123 ⭐ 18y 16 yil once #6 Güzel bir yapılandırma tercih etmişsin.Ps: Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil