Icerige atla
Extraloob

Yenı charım^^

· 26 Yanıt · 2.7K görüntüleme
B
batto OP ⭐ 16y
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
26 Yanıt
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Wow gayet güzel hayırlı olsun
H
hayırlı olsun^^
B
batto OP ⭐ 16y
sağ olun
D
doomdays ⭐ 16y
H.O
W
Warmoon ⭐ 18y
hayırlı olsun
B
batto OP ⭐ 16y
hayırlı olsun

sağol^^
H
ne kadara aldın?
B
batto OP ⭐ 16y
itemli +7 iken silksiz presiz vs. yoktu ben aldım hepsini 250 Tl ye
H
ohh baya ucuza almıssın 😊 gz
B
batto OP ⭐ 16y
sağol
0
0sse.mp3 ⭐ 18y
Bu Çhar Çalıntıdır İD: gameft Gizli Yanıt: remote Bilginize.
B
batto OP ⭐ 16y
Bu Çhar Çalıntıdır İD: gameft Gizli Yanıt: remote Bilginize.

sen kımsın biladeR? benım charımın ıd g.s milletle paylasamssın kım olursan ol adam olmayı öğren 14-15 yasında veletlersiniz ben servera acıklamayı yaptım calan adamdan ucuza aldım charı! msjını editle hemen..
0
0sse.mp3 ⭐ 18y
Mesajı Editlemem Ben İD GS Birazdan Serverda Global İle Atıcağım Herkese Dağıtıcağım Ki Sen Çharı Çalan Kişisin Üyeliğin daha Bugün Açılmış 20 tane Mesaj Etmemiş Ö.m Bile Atamazsın Bide Sen Eğer Gerçektende Çharın Yeni Satın aldıysansa Yine Dağıtıcağım İD GS'yi Akıllanırsın Birdaha Çalıntı çhar almazsın

PS: BaTToSai İD: gameft Gs: remote Çhar ÇAlıntıdır Herkesin Dikkatine.
B
batto OP ⭐ 16y
Mesajı Editlemem Ben İD GS Birazdan Serverda Global İle Atıcağım Herkese Dağıtıcağım Ki Sen Çharı Çalan Kişisin Üyeliğin daha Bugün Açılmış 20 tane Mesaj Etmemiş Ö.m Bile Atamazsın Bide Sen Eğer Gerçektende Çharın Yeni Satın aldıysansa Yine Dağıtıcağım İD GS'yi Akıllanırsın Birdaha Çalıntı çhar almazsın

PS: BaTToSai İD: gameft Gs: remote Çhar ÇAlıntıdır Herkesin Dikkatine.

istediğini yap sorun değil nasılsa msn koruması yaptım charı alırken servera yada burdakilere ıd gs mu dağıtman senın serefssizliğini gösterır
R
ridooo28 ⭐ 18y
silahın crit kötü düzeltrsen adamı oyar walla 😄
C
Hayırlı olsun
S
sezercik41 ⭐ 17y
hayırlı olsun
B
batto OP ⭐ 16y
sağolun hepiniz
K
Koelschh ⭐ 17y
Vicdanim el verse eski charim demeyip id/sa burda yayinlicam ama herkez bizim gibi serefli olamiyor.Bu lafi unutma bi phoenixde serefliler oldukca siz serefsizlere o server dar olacaktir.Koelsch bu nicki unutma
Ps: char calintidir.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: