Icerige atla
Extraloob

yeni çalışmam

· 10 Yanıt · 2.2K görüntüleme
M
Macro OP ⭐ 19y
yeni imza çalışmam sro_ninja ya yaptım sizce nasıl?
- Resim Silinmiş.
10 Yanıt
X
Xray ⭐ 18y
1-render ının tam yüzüne yazı gelmiş
2-diğer yarısında ne olduğu anlaşılmıo
3-background 0
4-çok büyük olmuş yaptığın imza Penny de bana küçült demişti şimdi görüldüğü gibi
5-render seçiminde pek hoş değil
6-renk uyumuda yok ❗

biraz ağır oldu gibime geldi ama bunları eksik olarak kabul edip giderirsen senin için daha iyi olcak 😉

bol bol değişik şeyler denemeyide unutma photoshop konu arşivindekileri imzalarda nasıl kullanırımla başlamıştım ben mesela

sana kolay gelsin 😘
M
Macro OP ⭐ 19y
3-background 0
4-çok büyük olmuş yaptığın imza Penny de bana küçült demişti şimdi görüldüğü gibi
6-renk uyumuda yok ❗

biraz ağır oldu gibime geldi ama bunları eksik olarak kabul edip giderirsen senin için daha iyi olcak 😉

bol bol değişik şeyler denemeyide unutma photoshop konu arşivindekileri imzalarda nasıl kullanırımla başlamıştım ben mesela

sana kolay gelsin 😘

teşekkürler dikkat edecem 😘 yalnız senin imzalarında da pek background yok ((misilleme olarak görme sadece görüşüm)) 👍
B
bannedddd ⭐ 19y
Çok kötü. :S Bir paint çalışmasından farkı yok. :S
X
Xray ⭐ 18y
3-background 0
6-renk uyumuda yok ❗

sana kolay gelsin 😘

teşekkürler dikkat edecem 😘 yalnız senin imzalarında da pek background yok ((misilleme olarak görme sadece görüşüm)) 👍

oha derdim ama fazla ağır kaçar sanıyorum 😄
canım çıktı imzalardaki bg yi yapana kdr TiTaN_ nı da şahit olarak gösterebilirim nasıl yaptığımı ii bilio
Q
Quensis ⭐ 19y
Bilmezmiyim bende o tarz yapmayı denedim ama açıkçası beceremedim.O tür imza yapmak gerçekten zor. 🙄
Game Designer
yeni imza çalışmam sro_ninja ya yaptım sizce nasıl?
- Resim Silinmiş.

farklı 😜
shekil olmuş

güzel ninja 🍺 😜 😁
yes.
I
Beyler arkadaşın onurunu kırmadan yorumlayalım. Henüz yolun başında. Onun için biraz sakin olalım.
Benim yorumum ise; sen bir daha PS'yi açma 😄
Game Designer
Beyler arkadaşın onurunu kırmadan yorumlayalım. Henüz yolun başında. Onun için biraz sakin olalım.
Benim yorumum ise; sen bir daha PS'yi açma :D

puhahaha gördüğüm en tatlı yorum 😁
yes.
D
dR.NooB ⭐ 19y
Benim yorumum ise; sen bir daha PS'yi açma :D

MRGREENNNNNNN 😁 ZUUAHAHAA

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: