bodybuilding / vg / fitness gibi sportif aktiviteler günümüzde ön plana çıkmaya çok başladı ^^ malum boğazımıza düşkün bir millet olduğumuz için bazı şeylerin geç farkına varıyoruz ^^ böyle bir bölüm açılsa da paylaşılan konular yazılan yazılar toplu bir yerde olsa diye düşündüm nasıl olur ? az çok bilgili arkadaşlarda var bu işin içinde. bende 2 senedir amatör olarak yapıyorum 1. kademe fitness ant. lüğümde var herkes isterse konu altına başladığı noktayı geldiği noktayı | hangi supplement i kullandığı hangi programı uyguladığı hakkında bilgiler paylaşılabilip güzel bir hale gelebilir 😊
sadece benim bir önerimdi geriğini siz daha iyi düşünürsünüz saygılarımla 👍
yeni bölüm
· 7 Replies · 2.0K views 0 reading
7 Replies
sweetCHIEF
⭐ 17y
uygun olur mu bilmem ama tam benlik is 💃
Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi
en azından başlayanlara veya yeni başlayacaklara yardimci olursun işte 😊 bu konudada extraloob farki ortaya çikar 😎
uygun olur mu bilmem ama tam benlik is 💃
en azından başlayanlara veya yeni başlayacaklara yardimci olursun işte 😊 bu konudada extraloob farki ortaya çikar 😎
M
M ' BiLGiN
⭐ 19y
Buna katılıyorum , hem bilgi almak için başka siteler yerine aile'den yardım almış oluruz 🎭
sweetCHIEF
⭐ 17y
yeterli kitle yok malesef 🙄
Bu mesaj M ' BiLGiN rumuzlu uyeden alinti yapildi
Güzel hort, tebrik ediyorum 👋
Buna katılıyorum , hem bilgi almak için başka siteler yerine aile'den yardım almış oluruz 🎭
Güzel hort, tebrik ediyorum 👋
M
M ' BiLGiN
⭐ 19y
Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi
Extraloob'da herşeyin olması lazım ama 🕵️
yeterli kitle yok malesef 🙄
Extraloob'da herşeyin olması lazım ama 🕵️
Log in to write a reply.
Log In