Evet Admin Veya Modlar bu yazıdaki temel amacım bir istek ve öneri gittikçe büyüyen seviyeli memberlar ile dolan sitemizde yetenekli ve kendini bu işi yapabilirim diyen ( benim gibi ) memberlar için bir olanak kurulmasını istiyorum
Yeteneklerini ortaya koyacakları bir bölüm
Yeni Bir Bölüm Kurulması...
· 10 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
so what can i do 😜
Bence yetenekleri olan kardeşlerimizin ( şarkı yazanlar , graffiti yapanlar , iyi dans edebilenler ....) Yani ünlü olmaya değer kişilerin sitede kendilerini tanıtacakları bize yeteneklerini gösterecekleri bir bölüm yapabilirsiniz.
Instead of desire and bring it to me please
Instead of desire and bring it to me please
Bölüm istekleri, benim bildiğim genelde şu şekilde olur;
" Sn. yetkililer,
Arkadaşlarımızın yeteneklerini sergileyip sizlerin fikirlerini almak istedikleri zamanlar oluyor olabilir tıpkı benim gibi. Sizlerden ricam ....... bölüme ........ adlı bir başlık açılmasını arz ediyorum... "
Biraz aşırı saygılı oldu ama demek istediğimi anlamışsındır umarım. 😉
" Sn. yetkililer,
Arkadaşlarımızın yeteneklerini sergileyip sizlerin fikirlerini almak istedikleri zamanlar oluyor olabilir tıpkı benim gibi. Sizlerden ricam ....... bölüme ........ adlı bir başlık açılmasını arz ediyorum... "
Biraz aşırı saygılı oldu ama demek istediğimi anlamışsındır umarım. 😉
Güzel bir fikir ama zaten Graphic Desinger gibi yetkiler var ama böyle bir bölümün açılması yetkililere kalmış.
" Sn. yetkililer,
Biraz aşırı saygılı oldu ama demek istediğimi anlamışsındır umarım. ;)
Ben nasıl söyledim "hadi yapın lan" mı dedimmi hayır ben sadece öneride bulundum.
" Sn. yetkililer,
Biraz aşırı saygılı oldu ama demek istediğimi anlamışsındır umarım. ;)
biz bir aileyiz,rahat olabilirsiniz 👍 anlaşılır cümleler kurun yeter.
Bölüm Açılması İçin Neler Yapabileceğini Göster Dikkat Çekiceksindir Zaten... 😉
M
MassiveAttack
⭐ 19y
Çok sağlam fikir. Bunu Extratube gibi geliştirebiliriz ve sadece video ile sınırlandırmayabiliriz.
Extrastars adında bir bölüm olabilir,
alt bölümleri olarak kullanıcıların kendi çektiği performaslar,
duvara, yere, kağıda ya da herhangi bir yere yapılmış grafik çalışmalar,
oyun içi pvp ve kale savaşları videoları, resimleri.
Yarışma düzenlemek isteyen kişileri bu bölüme yönlendirir 15 günlük periodlara çeyrek deriz.
Her çeyrekde birinci seçer ve ödül veririz.
Extra Extreme..
Extrastars adında bir bölüm olabilir,
alt bölümleri olarak kullanıcıların kendi çektiği performaslar,
duvara, yere, kağıda ya da herhangi bir yere yapılmış grafik çalışmalar,
oyun içi pvp ve kale savaşları videoları, resimleri.
Yarışma düzenlemek isteyen kişileri bu bölüme yönlendirir 15 günlük periodlara çeyrek deriz.
Her çeyrekde birinci seçer ve ödül veririz.
Extra Extreme..
M
MassiveAttack
⭐ 19y
Kim? Ne? Ha? Nası?
^^
Beni çekemeyen anten taktırsın efenim.
Püheheh.
^^
Beni çekemeyen anten taktırsın efenim.
Püheheh.
Yanıt yazmak için giriş yapın.