Icerige atla
Extraloob

Yeni bir başlangıç

· 15 Yanıt · 3.8K görüntüleme
D
dreamgrand OP ⭐ 9y
Herkese. Selamlar ben silkroadın private oyunculardanım gerçek sroyu sistem değişmeden önce oynamıştım şu an nasıl işliyor hiç bir bilgim yok parasız ne kadar ileriye gidebilirim oyun parası satın alacağım elbette. ama yavaştan para vermek istiyorum sizce oyun oynanılır mı ? oynanılırsa neden ve hangi sunucu idealdir
15 Yanıt
D
dreamgrand OP ⭐ 9y
yok mu yardımcı olacak
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Hayatının hatasını yaparsın benden söylemesi..
EXL | SRO | İŞKOLİK
ExcI
ExcI ⭐ 10y
Sistem çok değişti eskisi gibi dutluk değil her yer. Parasız PM bile atamıyorsun . Kafana takılan item felan olursa yükle resmini anlatayım
Melon
Melon ⭐ 15y
Oynamak istiyorsan yeni serverlara başlamanı tavsiye ederim, bot almadan ilerlemen zor, şanslıysan da yeni serverlar da genie lamb görevini yaparak iyi para kırarsın ya da iyi item dizersin, vip ya da prem olmadığı için fazlasıyla dc yiyorsun buna katlanırım diyorsan oyna, ayrıca yeni serverler de çoğunlukla oyuncular bırakmaya başladı, kale savaşından kale savaşına pvp oluyor, en üst düzey viple-normal oyuncu farkı kapatılmıyor dağlar kadar fark oluyor.

Yeni server olan Demeter de oynuyordum, her bir taraftan herkes bırakmaya başlayınca bende bıraktım, oyuncu kıtlığı bu kadar yaşanmasa oynamaya devam ederdim.
Melon
Melon ⭐ 15y
Sistem çok değişti eskisi gibi dutluk değil her yer. Parasız PM bile atamıyorsun . Kafana takılan item felan olursa yükle resmini anlatayım

Parasız pm bile atamıyorsun derken ?
Burak Yoğun
Parasız PM bile atamıyorsun . Kafana takılan item felan olursa yükle resmini anlatayım

Parasız PM? Oyunun eskiye nazaran tek şeyi silk almak oda giriş yapmak için diğer oyunculardan daha ayrıcalıklı olmak için başka bir şey yok. Hala oynanabilir halde..
D
dreamgrand OP ⭐ 9y
Parasız PM? Oyunun eskiye nazaran tek şeyi silk almak oda giriş yapmak için diğer oyunculardan daha ayrıcalıklı olmak için başka bir şey yok. Hala oynanabilir halde..

Ortalama kaç silk yatırmak gerekiyor ?
Oynamak istiyorsan yeni serverlara başlamanı tavsiye ederim, bot almadan ilerlemen zor, şanslıysan da yeni serverlar da genie lamb görevini yaparak iyi para kırarsın ya da iyi item dizersin, vip ya da prem olmadığı için fazlasıyla dc yiyorsun buna katlanırım diyorsan oyna, ayrıca yeni serverler de çoğunlukla oyuncular bırakmaya başladı, kale savaşından kale savaşına pvp oluyor, en üst düzey viple-normal oyuncu farkı kapatılmıyor dağlar kadar fark oluyor.

Yeni server olan Demeter de oynuyordum, her bir taraftan herkes bırakmaya başlayınca bende bıraktım, oyuncu kıtlığı bu kadar yaşanmasa oynamaya devam ederdim.

Görevle mi para kasılıyor artık 😄 sanırsam birde günde 2-3 exp alabiliyormuşsun
Burak Yoğun
Oyunda level atlamak eskisi kadar aşırı zor değil görevler ile kolaylaştı Sınırsız tekrarlı görevler var ve güzel exp veriyor.
Ortalama 100 ve 300 silk arası alırsan girişte problem yaşamazsın. 100 de yeter ama 100 silk alıcak paran yoksa 13 silk alınca girişte bekleme kısmını geçiyorsun ve 4 saat tek tıkta girip kasılabiliyorsun kafana göre server dolu olsa bile
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Oyunda level atlamak eskisi kadar aşırı zor değil görevler ile kolaylaştı Sınırsız tekrarlı görevler var ve güzel exp veriyor.
Ortalama 100 ve 300 silk arası alırsan girişte problem yaşamazsın. 100 de yeter ama 100 silk alıcak paran yoksa 13 silk alınca girişte bekleme kısmını geçiyorsun ve 4 saat tek tıkta girip kasılabiliyorsun kafana göre server dolu olsa bile

1 ay sorunsuz girmek için kaç silk almak gerekli
Melon
Melon ⭐ 15y
Ortalama kaç silk yatırmak gerekiyor ?

Görevle mi para kasılıyor artık 😄 sanırsam birde günde 2-3 exp alabiliyormuşsun

Şahsen kendini silver vip yapıcak kadar yatırsan yetiyor (300 silk) oyuna tekte girmeni sağlıyor ve dc yemiyorsun 300 silke premium alıp oyun golduna satabilirsin böylelikle hem goldun olur hem oyuna tekte girersin, asiammo sitesi 10$ karşılığı silver vip yapıyordu daha önce denemedim ne kadar da güvenilir bilmiyorum sadece bilgilendirme amaçlı demek istedim.

35-50 fgw ye 42 lvl bir çar kasıp bütün gün o çarla fgw gidersen ( faded bead kasılıyor 10 tanesi 10m di benim server da) bu şekilde gold kasabiliyorsun, faded beadın her zaman alıcısı oluyor,1* gittiğin de 10 tane civarı çıkıyor, fiyatlar serverdan servera değişiyor.

Exp kasmak ise pek sorun değil, bar sistemi var o yüzden öyle diyorlar fakat onun da bugu var towna gittiğin de resetleniyor günlük 5 saat boyunca %100 exp kasabilmeni istiyor ama son 2 saat kala town da reset atarsan direkt olarak 5 saat oluyor
Melon
Melon ⭐ 15y
1 ay sorunsuz girmek için kaç silk almak gerekli

10 silke iron oluyorsun ama pek farketmiyor, dc yememek istiyorsan en az 100 silk harcayıp bronze olman gerekiyor
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Şu konuşulanlara bak, kimse de yadırgamıyor iSro ne hale gemiş 😆 😢
Special thx to Flexi
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Tg beklerken yağmur yağınca heyecan yapmıyorsa neyleyim öyle oyunu ben...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: