Persia serverına başlayacağım ama orda durumlar nasıl, başlanılabilir bir server mı?
Yeni Bir Başlangıç
· 16 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Bilen kimse yok mu koca forumda?
Yeri burası değil . Off Topic Silkroad dışı konuların olduğu bir topic.
0 dan başlıyacaksan gaia yada pacific de başla derim
persia hakkında bir bilgin yok
persia hakkında bir bilgin yok
eskiler bilir
en uygunu burası bro summer1:
eskiler bilir
daral:
viewforum.php?f=81
orada cevap gelene kadar...
eskiler bilir
daral:
viewforum.php?f=81
Geyik değil ciddi bir konu bu. Bunları yapmaya çalıştığın zamanı adam gibi bir yorum yaparak harsayadın şimdiye konu kapanırdı.
maya mena gibi yeni serverlerde şansını deneyebilirsin
maya mena gibi yeni serverlerde şansını deneyebilirsin
97lv bow ile başlayacağım direk ona göre yorum yaparsanız server iyi mi ortam var mı vs vs 🍺
Persia serverinde daha önce oynamadım ortamını bilmiyorum
lakin maya güzel bir server tabi her serverde olduğu gibi karaktersiz insanlar var ama yinede zevkli bir server diyebilirim
lakin maya güzel bir server tabi her serverde olduğu gibi karaktersiz insanlar var ama yinede zevkli bir server diyebilirim
Forumdan DaddyCool var.Persiada scrrenshot bölümünden bak. Oyundaki nicki PirateMan dı sanırsam. Sana yardımcı olur heralde.. 🍺
Forumdan DaddyCool var.Persiada scrrenshot bölümünden bak. Oyundaki nicki PirateMan dı sanırsam. Sana yardımcı olur heralde.. 🍺
🙏
Hiç item yok diyebilirim

daral:
http://www.extraloob.com/forums/viewforum.php?f=81
Geyik değil ciddi bir konu bu. Bunları yapmaya çalıştığın zamanı adam gibi bir yorum yaparak harsayadın şimdiye konu kapanırdı.
Su konusmanı yapana kadar düzgünce konussaydın simdiye kadar cevabını vererek kapatırdık konuyu.
[F New]Solo Gitarist
Dikkat edersen sadece o yoruma bunu yazdım daha da uzatmadım, senin de uzatmana gerek yoktu konu zaten kapanmıştı derdin ne anlamadım wax
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap