Manes mi öle bi serverda yeni başlıyacagım
Neci olam nelere verem vs.vs. hakkında biraz yardım edebilrmisiniz..
manes de oynayan varsa kasarsa cok mutlu olurum
en güclü char hangisi olur 😊
yeni başlıyacam
· 4 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
4 Yanıt
ilk kez oynayacaksan sana rogue öneririm. Ben akaradayım. Rogue de full dex ver oyunu öğrenince hp verirsin ama hp verirsende 94 den fazla verme. eline al bi ok gerisinide sorarak bulabilirsin. lvl 10 da birine master nasıl açılır diye sor kesin bi hayırsever yardım eder oda olmadı msnden anlatırım sana Wink
ilk kez oynayacaksan sana rogue öneririm. Ben akaradayım. Rogue de full dex ver oyunu öğrenince hp verirsin ama hp verirsende 94 den fazla verme. eline al bi ok gerisinide sorarak bulabilirsin. lvl 10 da birine master nasıl açılır diye sor kesin bi hayırsever yardım eder oda olmadı msnden anlatırım sana Wink
arkadslar mage aç dediler onlara sora sora yapıom herşeyi 20 lwl oldum:)
arkadslar mage aç dediler onlara sora sora yapıom herşeyi 20 lwl oldum:)
arkadaşların varsa sorun yok Twisted Evil
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
7 k post,yeni nick,yeni rütbe,yeni avatar,yeni renk,yeni imz Yeni İmza, Yeni Rütbe , Yeni Avatar, Yeni Nick FirstMYKO 1098 Yeni UI, Yeni OBJ, Yeni Maradon, Yeni CZ ile 31.01.2025 22:00'da Sizlerle ! Yeni S-Sro / 110Cap / Eu-ch / Emek Sw / Yeni 4 Pet / Yeni 4 Hilal|80Cap|Battle Arena|Coin Sistem|Yeni Kervan Yolu|Legend İtem|Yeni Arena|Yeni Uniqueler!.