Icerige atla
Extraloob

Yeni AVATAR

· 17 Yanıt · 2.4K görüntüleme
L
lynx1985 OP ⭐ 18y
Bunlarda yeni avatar olsa gerek. Ksro nun sitesinde buldum sıradaki bumu bilmiyorum ama güzelmiş:)

17 Yanıt
K
KeepinGS ⭐ 16y
Çok hoş ve orjinal bi avatar alacam kesinlikle
L
Lordzek ⭐ 16y
Sadece dressini alırım.
L
ksronun sitesindemi buldun ?
L
lynx1985 OP ⭐ 18y
ksronun sitesindemi buldun ?

evet
I
Kafalıktaki boynuzlar olmasa iimiş aslında.
L
Lrd ⭐ 17y
hoşuma gitti 😊
W
Warden_ ⭐ 17y
Male olanı güzel ya
F
furkan9791 ⭐ 16y
Kafalıktaki boynuzlar olmasa iimiş aslında.

Asıl kafadakilerle güzel 🍺
W
WikiLeaks ⭐ 17y
Eskiden extraloob dress çıkmadan 1 hafta önce global olarak yayınlardı bu dress gelecek diye şimdi konularda buluyoruz
T
Eskiden extraloob dress çıkmadan 1 hafta önce global olarak yayınlardı bu dress gelecek diye şimdi konularda buluyoruz

extraloob d11 gelirken seal of comet gelecek diye de global topic açmıştı.Sen ömründe bu zamana kadar seal of comet item gördün mü hiç ? ☕
S
SirGLooMy ⭐ 15y

bu dress ksroya daha yeni geldi neden global topic olarak şuanda gündemde olmayan bişey için sizleri yanıltalım
A
Afgan ⭐ 17y

bu dress ksroya daha yeni geldi neden global topic olarak şuanda gündemde olmayan bişey için sizleri yanıltalım

👍
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

extraloob d11 gelirken seal of comet gelecek diye de global topic açmıştı.Sen ömründe bu zamana kadar seal of comet item gördün mü hiç ? ☕

Yaa canım benim cahillik böyle bir şey işte Ksroda 11d varken ingilizce media.pk2lerde comet olarak geçiyordu 😉
F
farukolgen ⭐ 19y
idare eder
A
amasya1993 ⭐ 17y

Yaa canım benim cahillik böyle bir şey işte Ksroda 11d varken ingilizce media.pk2lerde comet olarak geçiyordu ;)

naparsin işte 😘
V
Viski ⭐ 18y
Güzel Dres Digerleri Gibi Eski Dreslerden Degil.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: