Icerige atla
Extraloob

Yeni ADSL?

· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme
S
SilenTT OP ⭐ 19y
TTnetten usanıp yeni bi adsl almayı planladım =) siz neyi önerirsiniz sınırlı ve 1024 olucak...
13 Yanıt
C
ChrsNYC ⭐ 18y
biri miri?
S
Seppuku ⭐ 18y
Var mı Ttnet gibis. 😎
J
Kötü mötü ama en iyisi yine TTnet.
F
FaZ ⭐ 18y
ttnet berbat 1 aydır internet gidip geliyor + yavaş
L
Leo Kenzo ⭐ 18y
Kötü mötü ama en iyisi yine TTnet.

+1453
Çünkü diğer servis sağlıyıcıları hizmetlerini TTnet üzerinden yürütüyor 😜
S
SERE ⭐ 19y
berbat olmasına rağmen en iyi ttnet.

vah halimize...
S
SilenTT OP ⭐ 19y
TT ye mecburuz o zaman 😄
bide bişey daha sorucam benim interneti başka biri yasa dışı olarak kullanabilirmi (kablolu) . biri kullanıyor galiba çünkü hiç girmeme rağmen saat 3-4-5 gibi inidirilmeler görünüyor faturada..
bundan kurtulmam için internete şifre koydurmam yeterli olurmu olusa nasıl koyabilirim biraz bilgi verin 😊
P
Prada ⭐ 19y
Kabloluysa modemden çekmeden kullanamaz sanırım.. Sen uyurgezer olabilirmisin peki 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
TT ye mecburuz o zaman 😄
bide bişey daha sorucam benim interneti başka biri yasa dışı olarak kullanabilirmi (kablolu) . biri kullanıyor galiba çünkü hiç girmeme rağmen saat 3-4-5 gibi inidirilmeler görünüyor faturada..
bundan kurtulmam için internete şifre koydurmam yeterli olurmu olusa nasıl koyabilirim biraz bilgi verin :)

Eğer Adsl'in wireless değilse kullanamaz tabi ttnet şifren çalınmadıysa.
D
DaWixed ⭐ 19y
TT ye mecburuz o zaman 😄
bundan kurtulmam için internete şifre koydurmam yeterli olurmu olusa nasıl koyabilirim biraz bilgi verin :)

Aynı olayı ben yaşadım.
Kablolu modem kullanıyordum.Ve günde 200mb'tı geçmediğime rağmen 12 saatte 600+mb işliyordu kotama.
Önce sorunun geldiği yeri buldum.
Sorun: >>>> LimeWire 👍
Kim ne derse desin bazı açıklamalara göre de LimeWire'den inen dosyalardan çeşitli virüsler bulunuyor.
Bunlardan biri de internetten sömürme...LimeWire vb. programlar kullanıyorsan önce paylaşıma kapat,ardından o programı tamamen kaldır.
Baktın sorun devam ediyor, bir format at (C - D .. )
Baktın hala sorunun devam ediyor.Garantiye gönder(tabi garanti kapsamındaysa),ya da sağlam bir PC yerine götür, hastayı tedavi etsin...
S
SilenTT OP ⭐ 19y
format attırıcam ..
T
TheCombo ⭐ 19y
Ttnet en iyisi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: