TTnetten usanıp yeni bi adsl almayı planladım =) siz neyi önerirsiniz sınırlı ve 1024 olucak...
Yeni ADSL?
· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
biri miri?
Var mı Ttnet gibis. 😎
J
Jason Walker
⭐ 19y
Kötü mötü ama en iyisi yine TTnet.
ttnet berbat 1 aydır internet gidip geliyor + yavaş
Kötü mötü ama en iyisi yine TTnet.
+1453
Çünkü diğer servis sağlıyıcıları hizmetlerini TTnet üzerinden yürütüyor 😜
berbat olmasına rağmen en iyi ttnet.
vah halimize...
vah halimize...
TT ye mecburuz o zaman 😄
bide bişey daha sorucam benim interneti başka biri yasa dışı olarak kullanabilirmi (kablolu) . biri kullanıyor galiba çünkü hiç girmeme rağmen saat 3-4-5 gibi inidirilmeler görünüyor faturada..
bundan kurtulmam için internete şifre koydurmam yeterli olurmu olusa nasıl koyabilirim biraz bilgi verin 😊
bide bişey daha sorucam benim interneti başka biri yasa dışı olarak kullanabilirmi (kablolu) . biri kullanıyor galiba çünkü hiç girmeme rağmen saat 3-4-5 gibi inidirilmeler görünüyor faturada..
bundan kurtulmam için internete şifre koydurmam yeterli olurmu olusa nasıl koyabilirim biraz bilgi verin 😊
Kabloluysa modemden çekmeden kullanamaz sanırım.. Sen uyurgezer olabilirmisin peki 😜
TT ye mecburuz o zaman 😄
bundan kurtulmam için internete şifre koydurmam yeterli olurmu olusa nasıl koyabilirim biraz bilgi verin :)
Eğer Adsl'in wireless değilse kullanamaz tabi ttnet şifren çalınmadıysa.
TT ye mecburuz o zaman 😄
bundan kurtulmam için internete şifre koydurmam yeterli olurmu olusa nasıl koyabilirim biraz bilgi verin :)
Aynı olayı ben yaşadım.
Kablolu modem kullanıyordum.Ve günde 200mb'tı geçmediğime rağmen 12 saatte 600+mb işliyordu kotama.
Önce sorunun geldiği yeri buldum.
Sorun: >>>> LimeWire 👍
Kim ne derse desin bazı açıklamalara göre de LimeWire'den inen dosyalardan çeşitli virüsler bulunuyor.
Bunlardan biri de internetten sömürme...LimeWire vb. programlar kullanıyorsan önce paylaşıma kapat,ardından o programı tamamen kaldır.
Baktın sorun devam ediyor, bir format at (C - D .. )
Baktın hala sorunun devam ediyor.Garantiye gönder(tabi garanti kapsamındaysa),ya da sağlam bir PC yerine götür, hastayı tedavi etsin...
format attırıcam ..
Ttnet en iyisi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap