TTnetten usanıp yeni bi adsl almayı planladım =) siz neyi önerirsiniz sınırlı ve 1024 olucak...
Yeni ADSL?
· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
biri miri?
Var mı Ttnet gibis. 😎
J
Jason Walker
⭐ 19y
Kötü mötü ama en iyisi yine TTnet.
ttnet berbat 1 aydır internet gidip geliyor + yavaş
Kötü mötü ama en iyisi yine TTnet.
+1453
Çünkü diğer servis sağlıyıcıları hizmetlerini TTnet üzerinden yürütüyor 😜
berbat olmasına rağmen en iyi ttnet.
vah halimize...
vah halimize...
TT ye mecburuz o zaman 😄
bide bişey daha sorucam benim interneti başka biri yasa dışı olarak kullanabilirmi (kablolu) . biri kullanıyor galiba çünkü hiç girmeme rağmen saat 3-4-5 gibi inidirilmeler görünüyor faturada..
bundan kurtulmam için internete şifre koydurmam yeterli olurmu olusa nasıl koyabilirim biraz bilgi verin 😊
bide bişey daha sorucam benim interneti başka biri yasa dışı olarak kullanabilirmi (kablolu) . biri kullanıyor galiba çünkü hiç girmeme rağmen saat 3-4-5 gibi inidirilmeler görünüyor faturada..
bundan kurtulmam için internete şifre koydurmam yeterli olurmu olusa nasıl koyabilirim biraz bilgi verin 😊
Kabloluysa modemden çekmeden kullanamaz sanırım.. Sen uyurgezer olabilirmisin peki 😜
TT ye mecburuz o zaman 😄
bundan kurtulmam için internete şifre koydurmam yeterli olurmu olusa nasıl koyabilirim biraz bilgi verin :)
Eğer Adsl'in wireless değilse kullanamaz tabi ttnet şifren çalınmadıysa.
TT ye mecburuz o zaman 😄
bundan kurtulmam için internete şifre koydurmam yeterli olurmu olusa nasıl koyabilirim biraz bilgi verin :)
Aynı olayı ben yaşadım.
Kablolu modem kullanıyordum.Ve günde 200mb'tı geçmediğime rağmen 12 saatte 600+mb işliyordu kotama.
Önce sorunun geldiği yeri buldum.
Sorun: >>>> LimeWire 👍
Kim ne derse desin bazı açıklamalara göre de LimeWire'den inen dosyalardan çeşitli virüsler bulunuyor.
Bunlardan biri de internetten sömürme...LimeWire vb. programlar kullanıyorsan önce paylaşıma kapat,ardından o programı tamamen kaldır.
Baktın sorun devam ediyor, bir format at (C - D .. )
Baktın hala sorunun devam ediyor.Garantiye gönder(tabi garanti kapsamındaysa),ya da sağlam bir PC yerine götür, hastayı tedavi etsin...
format attırıcam ..
Ttnet en iyisi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
7 k post,yeni nick,yeni rütbe,yeni avatar,yeni renk,yeni imz Yeni İmza, Yeni Rütbe , Yeni Avatar, Yeni Nick FirstMYKO 1098 Yeni UI, Yeni OBJ, Yeni Maradon, Yeni CZ ile 31.01.2025 22:00'da Sizlerle ! Hilal|80Cap|Battle Arena|Coin Sistem|Yeni Kervan Yolu|Legend İtem|Yeni Arena|Yeni Uniqueler!. Vatan2[ 55-120 Orta-Farm Server ] ?Server Açılış Tarihi 31 Ocak Cuma 21.00? Yeni Bosslar - Yeni Zindanlar - Yeni Kostüm,Binek,Başlık Ve Petler