PRo pro yiter ya yiterrrrrrrr.
- Resim Silinmiş.
Yeni 1 Nova
· 23 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
Hayırlı olsun dostum bu arada novadan cok 4 bil 140 m dikkat çekiyor sanki :p
Normal item düşüyormu?
Ps:tebrikler
Ps:tebrikler
saolun gunde 1 cara rahat 15 item veya daha fazla geliyor ordan parayi kırıyom zaten 😄
T
TheBigDady
⭐ 19y
Ben bu oyunu bıraktım arkadaş en son karar bu bi bize düşmedi şu nova 😳 summer2:
T
TheCunninG
⭐ 19y
gz
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
Çıkan itemleri npcye mi satıyosun playerlere mi
Ps.tebrikler
Ps.tebrikler
Ps.tebrikler
Npcye satsa bile 8 char war 15 ıtem dıyor 2mılyon desek 15x2 = 30 x 8 = 240m ... playera ne gerek war ^^
Ps:Tebrikler
Temet Nosce
⭐ 17y
😁.
Oyunu bırakıyom 😄
sw'nin en zengini sensindir heralde 😁
Ps: Hayırlı olsun
Ps: Hayırlı olsun
adama normal item düşmüyo beyler fulol nova düşüyor =)

H
HollowDalton
⭐ 18y
Ps.tebrikler
Npcye satsa bile 8 char war 15 ıtem dıyor 2mılyon desek 15x2 = 30 x 8 = 240m ... playera ne gerek war ^^
Ps:Tebrikler
Yanlış hatırlamıyosan 7 Char düzcelinindi..
Ps: Tebrikler 👍 bence gold satışına başla 😜 gold satan sitelere taş çıkartırsın 😁
o zaman 7ye göre hesapla kardeşim:D
H
HollowDalton
⭐ 18y
ben bilmiyorsun diye söyledim kıtsın sanırım..hesaplamama gerek yok zenginin malı fakirin ağzını yorarmış madem hesaplamak hoşuna gidiyor otur bi köşeye 2 dakikada bir hesapla 👍
Sende gerizekalısın o zaman .. laf edersen laf ederler sen sorunlumusun surda eglencesıne 3-5 sey konusuyoruz mıllete ezme ıcgudun ki icgudu dıyorum artık 😉 senı mal durumuna dusuruyor 2dk da konuyu batırdın..Sorunlu herif ya daral:
Ps:7 charı oldugunu bılıyorum zaten cok cıddı bıse yazcak olsam ole gelısı guzel yazmam anlayabilen anlar her durumda yinede ..
Ps:7 charı oldugunu bılıyorum zaten cok cıddı bıse yazcak olsam ole gelısı guzel yazmam anlayabilen anlar her durumda yinede ..
S
Silverdollar
⭐ 16y
arenayin kayit saatleri kacta bilen varmi ?
Nina Ricci
⭐ 17y
saolun gunde 1 cara rahat 15 item veya daha fazla geliyor ordan parayi kırıyom zaten :D
e sen goldbot olmuşsun yahu.

saolun gunde 1 cara rahat 15 item veya daha fazla geliyor ordan parayi kırıyom zaten :D
Zengin adamın havasıda başka oluyor yahu 😎
Spoiler
😆 😆 😆
H
HollowDalton
⭐ 18y
embesil oldugundan yazabilirsin..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap