Icerige atla
Extraloob

yazıyla olmazsa müzikle

· 39 Yanıt · 5.7K görüntüleme
M
mert003 OP ⭐ 15y
rak-metal ayrımı yapamayanlara mert003 yaralı sıteyle'den gelsin

heavy metal

nü metal

trash

death-extreme

punk

black

rock

hard rock

ayrıyetten birde şunu deneyin lütfen çok güzel bir parça

fark işte burda sıralamam hard rock-rock-black metal şeklinde olur ne kadar çelişkili bir sıralama değil mi rock ve black metal 🎅
Spoiler
biliyorum dinlemiceksiniz :D
39 Yanıt
lemonade
lemonade ⭐ 17y
mobiledan olduğum icin dinlemedim
Spoiler
pc'ye geçince dinlemicem

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
M
mert003 OP ⭐ 15y
Yalvarıyorm nolur dinle?
R
RoqA ⭐ 17y
Bu adam herşeyi biliyor abi 😄
M
mert003 OP ⭐ 15y
sorma hacı bu arada roqa değil roka bknz:
R
RoqA ⭐ 17y
İkisi aynı roka mı sence ?
M
mert003 OP ⭐ 15y
hayatta tesadüf diye birşey yoktur 😊
R
RoqA ⭐ 17y
hayatta tesadüf diye birşey yoktur :)

Nickim roka olsa tmm diyeceğim ama roka değil.
The47
The47 ⭐ 18y
nu metal dinliyomuşum demekki
.NET
.NET ⭐ 19y
Nu Metal degil Nü Metal. Linkin Park igrenc ötesi. Zaten adam gibi rock kültürü olanlar tarafından dıslanmıstır bu tarz 😊
[F New]Solo Gitarist
M
mert003 OP ⭐ 15y
Nu Metal degil Nü Metal. Linkin Park igrenc ötesi. Zaten adam gibi rock kültürü olanlar tarafından dıslanmıstır bu tarz :)

ben nu diye hatırlıyordum Onur bir hatan olmasın?Nü çıplak demek bu arada 😁 😁 😁 😁 (iyi bağladım aynştayn moduna 😄 )

Emin misin yabancı sitelerde gördüğüm için nu diye geçiyor olabilir oralarda?
.NET
.NET ⭐ 19y
Herkes Nu Metal olarak bilir ama gercegi Nü Metaldir
[F New]Solo Gitarist
M
mert003 OP ⭐ 15y
O zaman öyledir düzeltiyorum hemen 🍺
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
Nü metal, heavy metal'in bir alt türü. 90'lı yılların başında popüler olan Nü Metal, 2000'li yıllara geldiğimizde hala popülerliğini yitirmedi. Basit olan rap ve pop kültürü silsileleri metal ve rock müzik içinde yer alamayacağı tezi ile çoğu radikal metal dinleyicisi tarafından dışlanmaktadır. Bir yandan, Nü Metal'in diğer metal türlerine göre radyolarda ve televizyonlarda daha fazla çalınması ve başka türleride içine alarak, metal müzikteki bazı kalıpları yıkması yüzünden, metal dinleyicileri tarafından genellikle dışlanmıştır. Bu yüzden Nü Metal yapan bazı gruplar bunu açıkça söylememiştir. İsminin nu yada nü olarak okunduğuna dair tartışmalar vardır ancak doğrusu nü metaldir.

Kökenler
İlk olarak "Nü Metal" terimi Ekim-1995'te bir Coal Chamber konserinde, röportaj için gelen bir dergi ekibinin bu müziği 'New Metal' olarak adlandırmasıyla kullanıldı. Daha öncede Korn, Deftones ve P.O.D. için Funk Metal terimi kullanılmıştı.

"Nü Metal" vs. "New Metal" karşılaştırmaları "Get Thrashed" isimli filme kadar sürdü.

Nü metal akımının başlangıcı ise, şüphesiz Korn'un demo kaydıyla olmuştur. (Neidermeyer's Mind, 1993) Korn müziği, daha eski bir grup olan Mike Patton'un grubu Mr. Bungle'ı andırıyordu, onlar Korn'un bu müziğini, "Bungle Müziği" olarak tanımladı. Üstelik Korn, Kerrang!' isimli bir kanalda,Mike Patton'un diğer grubu olan Faith No More'dan şöyle bahsetti, 'Biz onlardan etkilendik çünkü onlar bir metal grubunda yapılmayacak şeyler yaptılar.' Nü metal grupları da çoğu kez metal grupları kadar geleneksel olmadıklarını ifade etmişlerdir.
M
mert003 OP ⭐ 15y
konuya eklemeye gerek yok ama benden de bir tane gelsin amondan
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Spoiler
biliyorum dinlemiceksiniz

Ahahahah aynen bro. 🤘 🙏 ❤️
Special thx to Flexi
M
Manowar dedimi orada duracan.Orada duracan.
Linkin Park nedir bu arada yapmayın gözünün yağının bokunu yiyim.
D
DeadSpirit ⭐ 19y
konuya eklemeye gerek yok ama benden de bir tane gelsin amondan

amon amarth akar 🤘
ps:avatarımı mı çaldın ? 😄
M
mert003 OP ⭐ 15y
@lenneth
tabisiki
@deadspirit
yerlerdeyim 😄 😄
@melancholy