Icerige atla
Extraloob

yazıklar olsun

· 13 Yanıt · 1.5K görüntüleme
A
alphank OP ⭐ 18y
Beğenmiyorsan Forumdan Çekip Gidersin

Hiç Kimse Senin Saçmalıklarını Dinlemek Zorunda Değil
13 Yanıt
Z
Zardock ⭐ 19y
zorla tutan yok yolun açık olsun kimse sana yardım etmek zorunda da değil
S
Streetwise ⭐ 19y
BU MESAJI OKUYUP BENİ BÜYÜK İHTİMA FORUMDAN ATCAKSNIZ

Siz ne bicim insansınız basklarının hakkını yiyirsunuz yok botmus yok görünmezlik acıcı yok vs vs bırakın bu işleri

milletin hakkını yemeyin oyun ne hale geldi siz ve sizin gibilerden artık lag kalabalık aldı basını gidiyor kac gün önce sou sordum konu actı arkadaslar bir bakın dedim bakamdınız simdi baska forum buldum bir --- bilmiosnuz anladım cunki 1 kisi mesaj attı yazıklar olsunnn!!!!!!!!!!!!!!

cok yanlıs düsünüyon be hacım lag bizden kaynaklanmıyo ttnetten büyük ihtimal burda kimsenin hakkını yemiyolar buda bi sacma düsünce artı senin actıgın konuyu kimse bilmiyodur ondandır cevap vermemelerinin sebebi 😉
F
FaNToM ⭐ 19y

Siz ne bicim insansınız basklarının hakkını yiyirsunuz yok botmus yok görünmezlik acıcı yok vs vs bırakın bu işleri

milletin hakkını yemeyin oyun ne hale geldi siz ve sizin gibilerden artık lag kalabalık aldı basını gidiyor kac gün önce sou sordum konu actı arkadaslar bir bakın dedim bakamdınız simdi baska forum buldum bir --- bilmiosnuz anladım cunki 1 kisi mesaj attı yazıklar olsunnn!!!!!!!!!!!!!!

cok yanlıs düsünüyon be hacım lag bizden kaynaklanmıyo ttnetten büyük ihtimal burda kimsenin hakkını yemiyolar buda bi sacma düsünce artı senin actıgın konuyu kimse bilmiyodur ondandır cevap vermemelerinin sebebi ;)

katılıyorum
1) TTNET'ten lag oluşuyor
2) PC'in kötüdür oyun donuodur ondandır
siteye suç atmayı bırak yıllardır bu sitenin programlarını kullanıyorum eu lar geldikten sonra laglar arttı eu lar gelmeseydi süper oyun olcaktı düşüncelerinde haksızsın
zorla tutanda yok oldie
tombalaci_46
Bu Sitenin Daimi Üyelerinden helede Yöneticilerinden Kimseye Zarar Gelmemiştir Gelmezde.Allah Korkumuz Vardir Bizim Başkasının Emegini Çalıpda İnsanız Diye Gezmeyiz Biz.Arkadaşlarda Demişler Zorla Tutan Yok Sen O Buldugun Siteye Git Biz Bize Yeteriz...
A
alphank OP ⭐ 18y
Beğenmiyorsan Forumdan Çekip Gidersin

Hiç Kimse Senin Saçmalıklarını Dinlemek Zorunda Değil
S
Streetwise ⭐ 19y
agalar demisiniz bakıoz die kac kere bakdınız la söleyin makinam kötü deil kocum ok demisin makinan kötüdür ttnettende lag fln yok sıkmayın kafadan makinamda 512 mb ekran kartı 4 gb da ram war bu bir 2.si benim sinirlenmemin nedeni kac gündür ARKADASLAR Bİ BAKIN DİE konu actım vızlamadınız bile baksanıza cvp atsanıza nie ilgilenmiosnuz ona snirlendim oysaki bende bu siteden bol bol prograim indirdim hicbirindede virüs cıkmadı o acıdan saolun ama ilgi istiorm
viewtopic.php?f=53&t=52143 aha burada bakın bi nolur

bu ne biçim konusma tarzıdır arkadasım sroyu büyük ihtimal bişilerr engelliyodur virüs prog. falanca vistadan anlamam pek ama o hata tek senden kaynaklanmıyo gülüm herkestte var bendede vardı oyuna giriyodum 2 3 dk duruyodum ??? hatası kafayı yiyodum ve oynamayı bıraktım sonra format attım tekrar denedim sonra ekran kartını güncelleştirdim artık o kadar sık sık almıyorum konusma tarzını düzelt :idea:
C
Caprice ⭐ 19y

Yol Vermek bize,yol almak ise sana kalmış..
E
Erroneous ⭐ 18y
bence böyle bir siteyi suçlamakla çok büyük bir hata yapmıs oluyorsun burdaki her üye kendi çapında sitede eğleniyor bazıları bilgi alıyor bazıları prgrm yapıyor bazıları çalıntı yapıyor bazıları ise paylaşım yapıyor extraloob benim 2. ailemdir, aile ortamı gibidir. bize program yapıp sunan sitemizde prgramcılar var onlar yapıyor biz yararlanıyoruz ve herzaman onlara değer veriyoruz eğer değer vermeseydik okan abi ilkercindik in bölümünü açmazdı. bn bi aralar duymustum extraloob u gezip kullananların charları hacklendi demişti bana arkadaş inanmadım bende dedim extraloob çok güvenli bir site extraloobta genel bakarsak hep iyi insanlar bulunuyor böyle birşey olamaz dedim bn bu sitede kaç ay varım dedim bana niye birşey olmadı. Tabi Extraloob kıskanıyorlar:D extraloob cidden süper bir site...
F
FaNToM ⭐ 19y
bence böyle bir siteyi suçlamakla çok büyük bir hata yapmıs oluyorsun burdaki her üye kendi çapında sitede eğleniyor bazıları bilgi alıyor bazıları prgrm yapıyor bazıları çalıntı yapıyor bazıları ise paylaşım yapıyor extraloob benim 2. ailemdir, aile ortamı gibidir. bize program yapıp sunan sitemizde prgramcılar var onlar yapıyor biz yararlanıyoruz ve herzaman onlara değer veriyoruz eğer değer vermeseydik okan abi ilkercindik in bölümünü açmazdı. bn bi aralar duymustum extraloob u gezip kullananların charları hacklendi demişti bana arkadaş inanmadım bende dedim extraloob çok güvenli bir site extraloobta genel bakarsak hep iyi insanlar bulunuyor böyle birşey olamaz dedim bn bu sitede kaç ay varım dedim bana niye birşey olmadı. Tabi Extraloob kıskanıyorlar:D extraloob cidden süper bir site...

sana bnden bira ve mısır 😄 :?!!! ?!!!!!!
E
Erroneous ⭐ 18y

teşekkürler 😄 bnde redseada oynuyom adım _R3B3LLiOuS_ pm at 😄
F
FaNToM ⭐ 19y

teşekkürler 😄 bnde redseada oynuyom adım _R3B3LLiOuS_ pm at :D

şuan oyundayım sn bana pm atsana çok uzun aklımda tutamam 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: