Icerige atla
Extraloob

Yazık Olacak =)

· 14 Yanıt · 4.2K görüntüleme
A
Avasin OP ⭐ 17y
14 Yanıt
S
shneZee ⭐ 18y
🤘
A
Avasin OP ⭐ 17y
hadi leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

demeyi çok isterdim 😁

😁
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Maç ne zaman 😜
[ek #12654]
A
Avasin OP ⭐ 17y
Maç ne zaman :P

9.hafta (haftaya)
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Vayyy çok kanlı olacak desenize makara: 😈
[ek #12654]
A
Avasin OP ⭐ 17y

yok yahu aksine ço rahat bir maç olacak şimdiden kaç fark atalım diye düşünüyoruz makara:
H
hmzsnmz ⭐ 19y
😆 😁
[ek #12654]
I
Inception ⭐ 18y

yok yahu aksine ço rahat bir maç olacak şimdiden kaç fark atalım diye düşünüyoruz makara:

Siz 2 sezon son hafta şampiyonluğu nasıl kutlarız diyede düşünüyordunuz ama olanları gördük.Gerçi birisinde zaten kutladınız ama 🤝 😜 😈
A
Avasin OP ⭐ 17y

Siz 2 sezon son hafta şampiyonluğu nasıl kutlarız diyede düşünüyordunuz ama olanları gördük.Gerçi birisinde zaten kutladınız ama 🤝 😜 😈

Ama Gs Maçları bankodur bizim için :d düşüncelerimiz için :d
I
Inception ⭐ 18y

Ama Gs Maçları bankodur bizim için :d düşüncelerimiz için :d

Yanlış hatırlamıyorsam 134 kere banko maçınızı kaybetmişsiniz. 😉
A
Avasin OP ⭐ 17y
Ama üstünlük bizde bro 😆
I
Inception ⭐ 18y
Ama üstünlük bizde bro 😆

Banko deme diye dedim 😜 Yoksa tabiki reddetmiyorum Fenerbahçe-Galatasaray derbilerinde üstünlük fenerdedir.Ama öyle ama böyle kazanıyor işte yapacak bişey yok. 🙄
Ama tabi bu Galatasaraydan büyük olduğunuzun göstergesi olamaz.
A
Avasin OP ⭐ 17y
Ama üstünlük bizde bro 😆

Banko deme diye dedim 😜 Yoksa tabiki reddetmiyorum Fenerbahçe-Galatasaray derbilerinde üstünlük fenerdedir.Ama öyle ama böyle kazanıyor işte yapacak bişey yok. 🙄
Ama tabi bu Galatasaraydan büyük olduğunuzun göstergesi olamaz.

aaa bende zaten öyle bişey kastetmedim bro üstünlükten kastım maç sonuçlarıydı yoksa aksini düşünme bile 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: