Arkadaşlar Ben Adobe Photoshop Cs2'yi kullanıyorum. Daha yeni başladım fakat içimde büyük bir hırs var öğrenicem bu illeti 😄
Neyse konumuza gelelim. Ben şu siteden birkaç tane yazı Fontu indirdim. (http://www.dafont.com) Bunları :/Windows/Fonts klasörüne attım. Fakat photoshop'u açınca attığım yazı tipleri gözükmüyor. Bunu nasıl çözebilirim.
Birde Effect'li falan yazı yazıyorlar. İmzalarda vs. Bu Effectleri nasıl veriyorlar Kısaca anlatan olursa çok sevinirim. Veya ilgili bir konu varsa onunda adresini verebilirsiniz!
İyi Forumlar ... 😊
Yazı Tipleri hakkında
· 13 Replies · 1.7K views 0 reading
13 Replies
Buraya tıklayarak yazılara nasıl efekt verildiğini öğrenebilirsin toplam 16 tane ders var
Buraya tıklayarak yazılara nasıl efekt verildiğini öğrenebilirsin toplam 16 tane ders var
Çok teşekkürler birde Şu yazı Fontlarının nasıl Photshopda görülebileceğinin açıklarsanız sevinirim 🙄
Fontları atarken bir yükleme göstergesi çıkıyor mu?
fontları o şekilde değil başlat'denetim masası'görünüm ve temalar diyorsun orda sol üstte yazı tipleri wardır onun içine yapıştır işlem tmmdır:)
Fontları atarken bir yükleme göstergesi çıkıyor mu?
Evet çıkıyor Fakat yükleme yapmadan yani o yeri doldurmadan kapatıyor kendisi fakat Klasörde görebiliyorum Fontu
fontları o şekilde değil başlat'denetim masası'görünüm ve temalar diyorsun orda sol üstte yazı tipleri wardır onun içine yapıştır işlem tmmdır:)
Ne fark varki Öbür şekilde de yapsam yine aynı yere atıyor 🙄
baq aynı şey olduğunu bilmiyordum ama ben bu yolu kullandım yükleme falanda sormadı genede sen bilirsin!
baq aynı şey olduğunu bilmiyordum ama ben bu yolu kullandım yükleme falanda sormadı genede sen bilirsin!
Bende tam emin değilim fakat senin söylediğin yere gittiğimde benim attığım fontlar oradada vardı. Birde PhotoFilter programınıda kullanıyorum. Onda yazmak istediğimde attığım yazı fontlarını görebiliyorum
Ben indirdiğim fontları c:\programfiles\common files ın içindeki fonts klasörüne atıyorum sende öyle yapmayı dene
denetim masası-yazı tipleri değilmi ben bu şekil yapıyorum genelde 😄
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Ben indirdiğim fontları c:\programfiles\common files ın içindeki fonts klasörüne atıyorum sende öyle yapmayı dene
denetim masası-yazı tipleri değilmi ben bu şekil yapıyorum genelde :D
İkiside oluyorda ölümş bir konunun canlanmasını anlamış değilim.
Evet yani neden Hortlattınız anlamadım. Sorunum çözüldü bile 😊
Log in to write a reply.
Log In