Icerige atla
Extraloob

Yaz İçin Planlarınız Neler?

· 45 Yanıt · 3.8K görüntüleme
W
Winterspring OP ⭐ 18y
Yazın ne yapıyorsunuz?

Lüks bir hotelde birkaç haftalık bir tatil?

Küçük bir pansiyonda denizin tadını çıkarmak?

Kır evinde kafa dinlemek?

Ya da önünüzde çereziniz ve içkiniz bilgisayar başında vakit geçirmek?

Sizin planınız nedir?
45 Yanıt
J
Junkie * ⭐ 18y
E Şıkkını seçiyorum - Tüm yaz boyunca YATMAK 😈
M
Mojito ⭐ 18y
Ders çalışcam 😜
J
Junkie * ⭐ 18y
Ders çalışcam :P

Bütün yazmı 😱
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Tam pansiyon , turitstlerin bol olduğu bir otelde alman bir hatun yapar 3 haftamı orada geçiririm sonra geri döner bilgisayarımın başına geçerim ^^
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Çay bahçesinde garsonluk yaparak.15 günde bir gün tatilim olur onuda denize giderek. 🎭
M
Mojito ⭐ 18y
Ders çalışcam :P

Bütün yazmı 8O

gerekirse evet.
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.
Amelelik yapmak :!!&%&!
F
Furina ⭐ 19y
Haftaya 1 hafta için 5 yıldızlı Sueno oteline gidiyorum.. Ordan döndükten 3 gün sonra 1 arkadaşım ve manitamla deniz kampına gidiyorum 15 gün.. Temmuzda tenis oynayacağım 2 yıldır olduğu gibi hergün, Ağustosun ilk haftası İspanya veya İngiltere'ye gideceğim 15 gün için döndükten 1 hafta sonra ailemle bir otele gideceğiz.. "1 hafta kalana kadar evde pc oynayarak,arkadaşlarla gezerek,tenis oynayarak geçireceğim. Son 1 haftada 28 Eylüldeki doğum günü partim için hazırlıklarla geçecek.. Güzel bir yaz olacak gibi ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Tam pansiyon , turitstlerin bol olduğu bir otelde alman bir hatun yapar 3 haftamı orada geçiririm sonra geri döner bilgisayarımın başına geçerim ^^

3 hafta tam tarih işte gençken bende 3 haftadan aşağıya tatile gitmezdim arkadaşlarla, şimdi herşey dahil ultra lüks oteller veya herşey dahil sınırsız içki ve internetli odalarda olsa 5 gece 6 gün zor kalıyorum 😄
I
ironEyE ⭐ 18y
Ranzamın merdiveni ile bilgisayarımın sandalyesi arasındaki 1 metrelik mesafede geçecek ve bitecek yaz. 😄
P
Prada ⭐ 19y
10 güne kadar yazlığa kaçarım ekime kadar takılırım 😎 Isveçlimi hollandalımı yoksa yerli mi diye yazı tura atarım 😜
A
aPolyannA ⭐ 19y
Bende yakım zamanda singapur a ordan çin ordan japonyaya geçebilirim 😜
F
Furina ⭐ 19y
10 güne kadar yazlığa kaçarım ekime kadar takılırım 😎 Isveçlimi hollandalımı yoksa yerli mi diye yazı tura atarım :P

Hahaha 😁 😁 😁 😈
P
Presence ⭐ 19y
ilk bir ay çalışıp para kazanmayı düşünüyorum. Sonrasında o parayı antalyada filan yada ailemin yardımıylada ukrayna ya gitmeyi düşünüyorum
J
10 güne kadar yazlığa kaçarım ekime kadar takılırım 😎 Isveçlimi hollandalımı yoksa yerli mi diye yazı tura atarım :P

Hehehe seç beğen al şekli. 😊
R
Romeo. ⭐ 19y
15 Haziran - 1 Temmuz Unique - Pvp zamanları.
1-8 Temmuz İzmir Sahil Kampı
8 Temmuz - 1 Ağustos Pc'de yeni charlar hazırlarım.
1 Ağustos - 27 Eylül Pc'de eğlenmek için vakit.
ps:program şimdiden belli.
J
Yaklaşık olarak tek başıma didimya ' ya gitmek istiyorum yaz sezonu boyunca yaklaşık olarak 2,5 ay kafamı dinlemek istiyorum,ama bakalım program daha belli değil.
I
14 Haziran - 5 Temmuz Power Farm Tüm Hızıyla Devam Eder.. Yeni Server Açılır 😘
6Temmuz - 15 Temmuz Havuz ve Manita ve Tabiki Lahmacun 😎 ^^
16 Temmuz - 10 Ağustos İlk Maddedeki Gibi Devam eder.
12 Ağustos - Bu Seferde 2. Maddedeki gibi Devam Eder. ^^
Monoton Bir Hayatım Var ^^
A
Anthrax ⭐ 17y
Red alert3 Master Olmak Spor lisesi İçin Çalışmak Yatmak kalkmak Gezmek falan filan

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: