Icerige atla
Extraloob

Yaz geldi <3

· 17 Yanıt · 1.7K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Havalar çok ısındı yaa, sevgilimden ayrıldığımdan beri kendimi ilk kez çok iyi hissettim bugün, heryer cıvıl cıvıl , denize güneş vuruyor ışıl ışıl , çok hoşuma gitti cidden. ❤️ 🤘 🤘 nese:
Special thx to Flexi
17 Yanıt
The47
The47 ⭐ 18y
cidden valla. taaa allahın beytepesi bile sıcaktı bugün 😄
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Havalar çok ısındı yaa, sevgilimden ayrıldığımdan beri kendimi ilk kez çok iyi hissettim bugün, heryer cıvıl cıvıl , denize güneş vuruyor ışıl ışıl , çok hoşuma gitti cidden. ❤️ 🤘 🤘 nese:

ışıl ışıl demişken yarın play-off maçı var 20:00' de :/ bir şekilde gitmem lazım
R
RoqA ⭐ 17y

ışıl ışıl demişken yarın play-off maçı var 20:00' de :/ bir şekilde gitmem lazım

😁 😁
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
.

😜

[ Bu mesaj iPhone ile atildi ] mobile
U
Uprising ⭐ 19y
Bu havalarda eski sevgiliye olan özlem azalıyor nedense 😆
N
Gökhan çıktın mı sonunda deprasyondan. İyi olmuş bıktım senin duygusal statü güncellemelerinden 😄
X
Xrosower ⭐ 17y
Napalım yani ölelim mi yaz geldi diye Gökhancığım. 😁 😈
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Depresyondan çıkmadım, çıkmış gibi yapmaya çalışıyorum. Ama yakındır, çıkacağım. 🙏
Special thx to Flexi
E
EliteTurk ⭐ 18y
yeni bir çift ışıltılı göz bulunca iyi hissediceksin kendini,bir yerlerde herkesin zamanı beklediği yerde umarım o gün yakındır.

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
yeni bir çift ışıltılı göz bulunca iyi hissediceksin kendini,bir yerlerde herkesin zamanı beklediği yerde umarım o gün yakındır.

Umarım. 🙏 🙏 🍿
Special thx to Flexi
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y

Gökhan ilk 6 kelime senin kurtuluşun başka yolu yok söyleyeyim 😜 ayrıca öyle klasik kız triplerine girme tamam bro yoksa engelleyeceğim feys'den 😁
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
@NR

Aşk acısı çekiyoz la nöörek ?
Special thx to Flexi
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Tamam da isyana gerek yok ^^

I
ironEyE ⭐ 18y
@Lenneth
Şu 1 hafta içinde her face e girdiğimde önce senin statuleri görüyodum ve hep tepkim;
"Hay Allahım"
"Bune la"
"Oha nası yazdı bunu"
😄 Ayrıca yağızla yaptığımız spam içinde pardon reyiz. 😄
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

😄 Ayrıca yağızla yaptığımız spam içinde pardon reyiz. :D

sin:
Special thx to Flexi
I
ironEyE ⭐ 18y

😄 Ayrıca yağızla yaptığımız spam içinde pardon reyiz. :D