Havalar çok ısındı yaa, sevgilimden ayrıldığımdan beri kendimi ilk kez çok iyi hissettim bugün, heryer cıvıl cıvıl , denize güneş vuruyor ışıl ışıl , çok hoşuma gitti cidden. ❤️ 🤘 🤘 nese:
Special thx to Flexi
Special thx to FlexiHavalar çok ısındı yaa, sevgilimden ayrıldığımdan beri kendimi ilk kez çok iyi hissettim bugün, heryer cıvıl cıvıl , denize güneş vuruyor ışıl ışıl , çok hoşuma gitti cidden. ❤️ 🤘 🤘 nese:

Havalar çok ısındı yaa, sevgilimden ayrıldığımdan beri kendimi ilk kez çok iyi hissettim bugün, heryer cıvıl cıvıl , denize güneş vuruyor ışıl ışıl , çok hoşuma gitti cidden. ❤️ 🤘 🤘 nese:
ışıl ışıl demişken yarın play-off maçı var 20:00' de :/ bir şekilde gitmem lazım
Havalar çok ısındı yaa, sevgilimden ayrıldığımdan beri kendimi ilk kez çok iyi hissettim bugün, heryer cıvıl cıvıl , denize güneş vuruyor ışıl ışıl , çok hoşuma gitti cidden. ❤️ 🤘 🤘 nese:.
ışıl ışıl demişken yarın play-off maçı var 20:00' de :/ bir şekilde gitmem lazım
Special thx to Flexiyeni bir çift ışıltılı göz bulunca iyi hissediceksin kendini,bir yerlerde herkesin zamanı beklediği yerde umarım o gün yakındır.
[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
Special thx to Flexiyeni bir çift ışıltılı göz bulunca iyi hissediceksin kendini,bir yerlerde herkesin zamanı beklediği yerde umarım o gün yakındır.
[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile

Special thx to Flexi
😄 Ayrıca yağızla yaptığımız spam içinde pardon reyiz. :D
Special thx to Flexi
😄 Ayrıca yağızla yaptığımız spam içinde pardon reyiz. :D
sin:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap