Icerige atla
Extraloob

Yayından Kaldırılmasını İstediğiniz diziler

· 73 Yanıt · 3.6K görüntüleme
A
Achilles OP ⭐ 18y
Hangileri Bunlar Bizimle Paylaşırmısınız ➡️ ☕ 🍿 👴 🤘 🎭 🤔 🎅

73 Yanıt
X
XER0 ⭐ 19y
Yaprak Dökümü
Kavak Yelleri

🙄
I
ironEyE ⭐ 18y
kurtlar vadisi
A
Achilles OP ⭐ 18y
ironEyE sana %100 katılıyorum çünkü geçenlerde okulda bi çocuk dövdüm kendini mafya saniyodu aynı kurtlar vadisindeki gibi davranıyo bi kdoum tokat ,tekme gitti resmen sövücek ya çocuk daha 4 e gidio bolede olmazki kavak yelleri işte idare eder hele yaprak dökümü nefret ediyorum yemekteyiz yemek kültürünün içine eden bir yarışma varmısın yokmusun çok sıkıcı 2 saat bi kutuyu açamıyolar
elveda rumeli çok sıkıcı parmaklıklar ardında iğrenç üstüne iğrenç
vs
I
ironEyE ⭐ 18y
bence kurtlar vadisi dışındaki tüm diziler gzl hele yemekteyize bayılıyom 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Yaprak Dökümü der tek geçerim uzattılarda uzattılır bıktım oradaki insanları görmekten .
X
XER0 ⭐ 19y
Yaprak Dökümü der tek geçerim uzattılarda uzattılır bıktım oradaki insanları görmekten .

Midemi bulandırıyor o dizi benim :? Canım sıkkın oluyor, bir açıyorum televizyonu yaprak dökümü, olamaz.... 😢 😢 😢
A
Achilles OP ⭐ 18y
yemekteyizde çok *akkalar yarışıolar hepsi 4 verio sonra yok bu bole yok bu sole bu bole olurmuya sofra nın bir adabı var 😄
L
Leet1 ⭐ 19y
Bez bebek demek isterdim ama hiç bir güç o diziyi bitiremez gibi gönürüyor 😄 😆
A
Achilles OP ⭐ 18y
respect sana katiliyom Türkiyede Ne Kadar Slk varsa onu İzlio Sihirmiş allam yaaa sihir gerçek değildirki bide oyun oynuyolar kızlar nefretediom
A
Achilles OP ⭐ 18y
konuyu sabitleyelim ltfn
L
O kadar çok varki hangisini sayıyım.Yemekteyiz programı ilk kaldırılması gerekendir.Bu kadar saçma bişe olamaz oyuncular birbirlerine oy verecekmiş.Herkes kendi kazanması için diğerlerine az oy veriyolar.Örneğin bazı kişiler çok güzel yemekler yapabiliyor bu seferde diğer yarışmacılar hemen masada kıl aramya başlıyor.
A
Achilles OP ⭐ 18y
ilk defa 1 konum 2. sayfaya geçti 😎
E
El Verano ⭐ 18y
-yemekteyiz ve kanal d'de olan tüm saçma sapan diziler...
S
SymbioN ⭐ 19y
Yaprak Dökümü

Bu filmin sonunda biri hiv kapıcak 😄 😄 😄 hepsine bulaşıcak komple kurtulucaz bunlardan

Yemekteyiz

Allah'ın verdiği nimete iğrenç diyen insanın aklından şüphe ederim. Onu bulamayanlar var. Yemek programından çıktı resmen eğlence programına döndü dansözler vs. hiç sevmiyorum

Şu sıralar fox tv de buna benzer bi program var. Ama burada yemekte eş arıyorlar. Sonunda bombalama eylemi yapıcam bu kanallara. İyice saçma işler yapmaya başladılar ...
L
Haa bide söylemeyi unuttum.Şu evlendirme programlarının hepsi kaldırılsın.İnsanlarda namus kalmadı.
A
Achilles OP ⭐ 18y
😄 Senin dediğin dizi Tadında Aşk var di galiba
M
Mojito ⭐ 18y
kavak yelleri der geçerim kim kimi seviyo sapıttılar 😄
A
Achilles OP ⭐ 18y
evet evlendirme programalrı kaldırı 70 lik ehteyar 40-50 yaşında karı bulun diyo yaw adam azıtmış
sonrada karı çıkmış tv ye varlıklı eş istiyorum diyor bune *oğem yaa

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: