Icerige atla
Extraloob

Yaşın kaç sincap? (+16)

· 15 Yanıt · 5.1K görüntüleme
Advance
Advance OP ⭐ 18y

Küfür içerir, eski bir ses kaydıdır tekrar paylaşayım dedim :P
15 Yanıt
Y
yunusx32 ⭐ 15y
Kardeşim bu olayın içinde şahsen bulunuyorum benim çok samimi olduğum kişi (şahin yani ali) sahinox bu sincapppp diye nickli adamı oyunda bertaraf eder 😄 ts ye gelirler kickletirler bunlarda banlattı sanarlar tekrar gelirler ts ye olay burda başlar ordaki köylü olan arkadaşım piskoman ayhan kibarca konuşan kişilik oğuz vidanjor nickli arkadaş 😄 Yanlız ts de geçen olaylı oyunun adıda Warrock tur 1 hafta evvel charımı sattım oyunuda bıraktım 2006 dan beridir oynarım betadan bu yana 😊 ordaki nickimde death1ron 😊
Advance
Advance OP ⭐ 18y
Kardeşim bu olayın içinde şahsen bulunuyorum benim çok samimi olduğum kişi (şahin yani ali) sahinox bu sincapppp diye nickli adamı oyunda bertaraf eder 😄 ts ye gelirler kickletirler bunlarda banlattı sanarlar tekrar gelirler ts ye olay burda başlar ordaki köylü olan arkadaşım piskoman ayhan kibarca konuşan kişilik oğuz vidanjor nickli arkadaş 😄 Yanlız ts de geçen olaylı oyunun adıda Warrock tur 1 hafta evvel charımı sattım oyunuda bıraktım 2006 dan beridir oynarım betadan bu yana 😊 ordaki nickimde death1ron :)

Warrock'tan point blank'e geçen arkadaşlar sayesinde biliyorum olayları, defalarca da dinlemiş oldum onlar sayesinde 😜
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
Konuşşşşşş 😜
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
K
Kivi ⭐ 16y
karşı taraf gayet relax 😆
_
_WaCTHMaN_ ⭐ 14y
böyle uzaktan küfretmek atmak tutmak artık çoluğun çocuğun oyunu haline gelmiş gerçek hayatta yüz yüze böyle konuşmalara geçecek mi hiç sanmıyorum birinden birisi dayağı yiyecek
C
47. saniyeden sonra beyin infilak etmiş =D
X
Xperyon ⭐ 15y
La bu gerçekmi :) makara:
V
Von Dutch ⭐ 17y
AHAHAHAHHAHAHA Yarıldımm :D:D:D
SubDue
SubDue ⭐ 17y
Len sus len köylü makara: makara: makara:
L
Lordzek ⭐ 16y
edit.
S
sandomorrq ⭐ 16y
bu adamlar neyin davasını yapıyor
M
Benim konumda tek 1 küfür olunca uyarı.Bu konu gayet devam ediyor.

Meseleyi uzatmaya geldim =(
Advance
Advance OP ⭐ 18y

Bu konuda işin yok o zaman 👋
W

Bu konuda işin yok o zaman 👋

adam haklı 👴

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: