ooff youtube u kapamışlar harbi..
neyse açarız Twisted Evil Mr. Green
<Yasaklanmış Sitelere Tekrar Nasıl Girerim>(İçeride)
· 43 Yanıt · 4.0K görüntüleme 0 okuyor
43 Yanıt
S
Streetwise
⭐ 19y
Güzel paylaşım teşekkürler... 🍺
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
valla bi ara youp..... kapanmıştı giremiyodum ama şimdi açıldı sorun yok
saol bilgiler için thx mucX
saol bilgiler için thx mucX
youtube yasaklandıysa yakında mynette yasaklanır. mynetin de video arşivi inanılmaz büyük. bakalım daha ne saçmalıklar yapcaklar. Yakında forum sitelerinide yasaklarlarsa şaşırmayın.
T
Th3_SpyWaR3_
⭐ 18y
bende olmadı nasıl yapabilirim arkadaşlar ?
yasak felan değil deme bu uygulama
yasak falan hikaye Twisted Evil
_
_*SaNZCaK*_
⭐ 19y
DNS değiştir Geçsin.
C
Crazy4k!LL
⭐ 19y
Çok sağol artık kolayca girerim extraokk extraokk extraokk extraokk extraokk extraokk
Ahhh biri bana bunun ingilzini versee Evil or Very Mad Evil or Very Mad
olmadı
artik olmuyor bu oyle saniyorum Confused
Arkadaşlar bu tür şeyleri yaparak yasaklanan sitelere girmek cidden çok tehlikeli. Mahkeme tarafından bu siteler yasaklanıyor ama girdiğinizi öğrenirlerse -ki ip adreslerinden öğreniyorlar- başınız derde girebilir. Ayrıca bazı siteler var oralardan yasaklanan sitelere girebiliyorsunuz bu da aynı şekilde çok sakıncalı. Bu konuda hassas olursak iyi olur.
teşekkürler....
arkadaşlar çalışıyor..
hiç olmazsa www.proxytr.com u deneyin.
hiç olmazsa www.proxytr.com u deneyin.
Ttnetin koyacağı engel işte bu kadar olur. Razz DNS Sunucularına aşağıda vereceğim IP'leri yazarsanız daha hızlı bağlantı kurarsınız bu arada;
208.67.222.222
208.67.220.220Haha Çalışıo Çok sağ Ol
Ağ Bağlantılarım a sağ tıkla > Yerel Ağ Bağlantısına sağ tıkla Özellikler de> internet işletim kuralları (TCP/IP) e tıklayıp özellikler de > Aşağıdaki Dns sunu cu adreslerini kullana tıklayıp > yeğlenen DNS sunucusunu > 4.2.2.2 yap tamam de.İşlem tamamdır şimdi istediğin siteye girebilirsin... Wink
Örneğin youtube yasaklanmış diyorlar deneyin bakalım yaptıktan sonra girecek mi?
çok sağol hacım çok ii bi buluş yapmışsın süper ya 3 gündür baya özlemişim youtubeyi
bu arada antalya merkezdeymişsin bende merkezdeyim yeni gördüm
BaD_BoY teşekürler
sanki biraz internette hızlandı...
Rolling Eyes
sanki biraz internette hızlandı...
Rolling Eyes
4
4Ever2Gether
⭐ 19y
Kapansa ne yazar =)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap