bi kaç ss de benden. herkeze iyi kasmalar.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Yar_KaN_
· 26 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
U
Unstopable
⭐ 19y
Güzel okçular hep iidir
N
NephilimAngel
⭐ 19y
bowman farkı Exclamation Exclamation Exclamation
bower 4 ever: D:D:D:D
- Resim Silinmiş.
o deilde ben petinin ismine bayıldım pezemeng Mr. Green Mr. Green
ya abi sorma iflas ettim onun yüzünden. Düşen itemlerle yada goldlarla hiç alakadar olmuyo varsa yoksa yanımda kasanların maymunuyla kedisiyle kırıştırsa:Pp
D
DemonOfHeII
⭐ 19y
ya botla öldürmeyi nası başardn ben ne zmaan uniq görsem ya botun azizliğine uğrarım yada dc Mr. Green yada aşırı lagdan bi bakmşm ölmüş Evil or Very Mad
crackli t bot kullanırken aynı şey benimde başıma geliyodu. ama şuan paralı t bot kullanıyorum. skilleride silince bi sorun çıkmıyo.
o deilde ben petinin ismine bayıldım pezemeng Mr. Green Mr. Green
aynen extrabeer extraokk
sen bunu kestin bende 51 level oldum tebrikler yazıyı görmüştüm
sanada tbkler 51 olmuşun.nice 61 lere 71 lere..Very Happy
inşallah Very Happy Very Happy
M
Misproject
⭐ 19y
bağdat gibi diyar bowcu gibi çar olmaz Very Happybowcu çar çok güzel ya inş. devamı gelir
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
helal sana walla.Bu arada bişey sorayım bn suan 43 lwl im snce ticet mı alayım yoksa premıum mu bazı arkadaşlarım pre alma zarar diolar 70 de falan alırısn pre diolar.sence ne alıyım?
^tbrklr devamını dilerim
M
minotauros
⭐ 19y
tebrikler
helal sana walla.Bu arada bişey sorayım bn suan 43 lwl im snce ticet mı alayım yoksa premıum mu bazı arkadaşlarım pre alma zarar diolar 70 de falan alırısn pre diolar.sence ne alıyım
Bana kalırsa preminyum al çünkü serverler çok dolu oluyo girmeye filan çalışmazsın saatlerce, ayrıcaa %5 attack defans katkıları lucky katkısı yabana atılmaz.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap