Icerige atla
Extraloob

YARIŞMA : Hergün 10 TL Kazanma Şansı

· 46 Yanıt · 13K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
B
Beatraax ⭐ 19y
Site kalitesi ortada cool2: Yarışmayla da büyük bir beğeni kazanır umarım. ❤️
Z
Zeratul ⭐ 18y
başarılar 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kazananlar nasıl açıklanacak bir bilgi var mı ?
S

Kazanan yarışmacılar Facebook üzerinden özel mesaj ile bilgilendirilecektir. Size gelen özel mesaja http://www.silkroadonline.com.tr ye üye olduğunuz mailinizi yazmanız gerekmektedir.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Kazanan yarışmacılar Facebook üzerinden özel mesaj ile bilgilendirilecektir. Size gelen özel mesaja http://www.silkroadonline.com.tr ye üye olduğunuz mailinizi yazmanız gerekmektedir.

hadi hayırlı olsun bir ss atıyorum şimdi 😎
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
- Yarışma 20 Eylül 2010 tarihine girildiği andan itibaren başlayacaktır. Tam başlangıç süresi 20.09.2010 - 00:00 'dir.

evet ben hazırım saatimi bekliyorum 😎
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
evet yarışmaya katıldım gelsin 10 TL bakalım bir haribolanmayı seviyorum bir de 10 liralanmayı ahahahaa makara:

10 lirala beni silkroadonline.com.tr 😜
D
Güzel İş Bravo
B
Beatraax ⭐ 19y
Benim foto beğenisi 7 bir erkek arkadaşın daha fotosu 11 ve bir bayanın fotosu 22 beğeni ile şuanın birincisi Büsra Özis adlı üyedir. Artık birinci belli gibi.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
en çok beğenilen kazanılacaksa şaibenin önüne geçemezler ki ben oturur 500 kere beğenirim kendi görselimi.
B
Beatraax ⭐ 19y
en çok beğenilen kazanılacaksa şaibenin önüne geçemezler ki ben oturur 500 kere beğenirim kendi görselimi.

En çok beğenilen 3'ünün yetkililer tarafından incelenip 1. seçilmesi daha mantıklı gibi geldi bana da. ☕ 🍿
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
en çok beğenilen 3 ss arasından yönetim seçecekse'de olmaz bu iş 3 üyelik açarım 50-40-30 beğenirim her türlü alırım 10 lirayı olmas daha cool olması lazım ss'ler konur yönetim kafasına göre seçer olay biter.
B
Beatraax ⭐ 19y
en çok beğenilen 3 ss arasından yönetim seçecekse'de olmaz bu iş 3 üyelik açarım 50-40-30 beğenirim her türlü alırım 10 lirayı olmas daha cool olması lazım ss'ler konur yönetim kafasına göre seçer olay biter.

Dediğin gibi aç 10 - 20 tane fake, fakelerden de abazalara söyle 😁 onlarda beğensin.
Etti 100 kişi bunu beğendi. Seçim kurallarında bir yenilik şart.
Y
YuGoWorld ⭐ 16y
Hele birde inci'ye düşerse resim linkleri 😄 garanti kazanan belli ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Hele birde inci'ye düşerse resim linkleri 😄 garanti kazanan belli ^^

😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ilk çekilişi kim kazanmış soru:
Y
YuGoWorld ⭐ 16y