Site kalitesi ortada cool2: Yarışmayla da büyük bir beğeni kazanır umarım. ❤️
YARIŞMA : Hergün 10 TL Kazanma Şansı
· 46 Yanıt · 13K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
başarılar 😜
kazananlar nasıl açıklanacak bir bilgi var mı ?
Kazanan yarışmacılar Facebook üzerinden özel mesaj ile bilgilendirilecektir. Size gelen özel mesaja http://www.silkroadonline.com.tr ye üye olduğunuz mailinizi yazmanız gerekmektedir.
Kazanan yarışmacılar Facebook üzerinden özel mesaj ile bilgilendirilecektir. Size gelen özel mesaja http://www.silkroadonline.com.tr ye üye olduğunuz mailinizi yazmanız gerekmektedir.
hadi hayırlı olsun bir ss atıyorum şimdi 😎
- Yarışma 20 Eylül 2010 tarihine girildiği andan itibaren başlayacaktır. Tam başlangıç süresi 20.09.2010 - 00:00 'dir.
evet ben hazırım saatimi bekliyorum 😎
evet ben hazırım saatimi bekliyorum 😎
evet yarışmaya katıldım gelsin 10 TL bakalım bir haribolanmayı seviyorum bir de 10 liralanmayı ahahahaa makara:
10 lirala beni silkroadonline.com.tr 😜
10 lirala beni silkroadonline.com.tr 😜
D
DemarDerozan
⭐ 18y
Güzel İş Bravo
Benim foto beğenisi 7 bir erkek arkadaşın daha fotosu 11 ve bir bayanın fotosu 22 beğeni ile şuanın birincisi Büsra Özis adlı üyedir. Artık birinci belli gibi.
en çok beğenilen kazanılacaksa şaibenin önüne geçemezler ki ben oturur 500 kere beğenirim kendi görselimi.
en çok beğenilen kazanılacaksa şaibenin önüne geçemezler ki ben oturur 500 kere beğenirim kendi görselimi.
En çok beğenilen 3'ünün yetkililer tarafından incelenip 1. seçilmesi daha mantıklı gibi geldi bana da. ☕ 🍿
en çok beğenilen 3 ss arasından yönetim seçecekse'de olmaz bu iş 3 üyelik açarım 50-40-30 beğenirim her türlü alırım 10 lirayı olmas daha cool olması lazım ss'ler konur yönetim kafasına göre seçer olay biter.
en çok beğenilen 3 ss arasından yönetim seçecekse'de olmaz bu iş 3 üyelik açarım 50-40-30 beğenirim her türlü alırım 10 lirayı olmas daha cool olması lazım ss'ler konur yönetim kafasına göre seçer olay biter.
Dediğin gibi aç 10 - 20 tane fake, fakelerden de abazalara söyle 😁 onlarda beğensin.
Etti 100 kişi bunu beğendi. Seçim kurallarında bir yenilik şart.
Hele birde inci'ye düşerse resim linkleri 😄 garanti kazanan belli ^^
Hele birde inci'ye düşerse resim linkleri 😄 garanti kazanan belli ^^
😁
ilk çekilişi kim kazanmış soru:
Dedeler 😁
Dedeler 😁
sekertmişler mi 😜
Dedeler 😁
sekertmişler mi :P
hemde havada 😄
herkese başarılar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
MadReborn| 80 Cap CH | Drop Sistem | Gift Box Sistem | Gelişmiş Job Arena |Oyunda TL Kazanma Şansı MadReborn| 80 Cap CH | Drop Sistem | Gift Box Sistem | Gelişmiş Job Arena |Oyunda TL Kazanma Şansı Bahçede 10 TL, markette 120 TL! SWSRO 1B Gold 5 Turkcell Tl 10 B gold 40 Turkcell TL iSilkroad 110 Cap Free Silk Saatbaşı TL,200 Unique 10 TL,Günlük Ödül | Açılış : 15 Aralık 2018