Evet arkadaşlar 9 aylık uzun ve yorucu bir öğretim dönemi bitti. Öğretim döneminden kısa ancak genede uzun olan bir tatile gireceğiz. Karneler nasıl geliyor burada paylaşmak isterseniz paylaşın.
iyi forumlar,iyi karneler 😜
Benimki büyük ihtimalle teşekkür geliyor :P
Yarın Karne Günü
· 144 Yanıt · 9.7K görüntüleme 0 okuyor
144 Yanıt
B
Black Rain
⭐ 19y
İlk defa bukadar heyecansızım 😄
Benim karnem güzel teşekkür bekliyorum ancak fizikci 3 vermezse hiç bişi gelemicek zaten 3 vermezse adamın hayatını kaydırıcam 😊
ps: zaten tm ye geçicegim için no problem olucak yapamıyorum mf de
ps: zaten tm ye geçicegim için no problem olucak yapamıyorum mf de
Burdan devam ➡️ viewtopic.php?f=16&t=103843
B
Black Rain
⭐ 19y
Yenilik güzeldir hoştur... O Konunun miladı dolmuş 😄
Sadece 1 tane zayıfım olacak.Oda biyoloji...
Bu arada birşey sorcam:
10gün raporlu 15 gün raporsuz olmak üzere 25 gün devamsızlığım var.Kaldım mı? 😄
Bu arada birşey sorcam:
10gün raporlu 15 gün raporsuz olmak üzere 25 gün devamsızlığım var.Kaldım mı? 😄
2 tane zayıf da gelebilir, teşekkürde... çok karışık bir durumdayım 😄
Bu arada birşey sorcam:
10gün raporlu 15 gün raporsuz olmak üzere 25 gün devamsızlığım var.Kaldım mı? :D
Hayır bildiğim kadarıyla 20 gün raporsuz ve 25 gün raporlu devamsızlık hakkın var.
Bu arada birşey sorcam:
10gün raporlu 15 gün raporsuz olmak üzere 25 gün devamsızlığım var.Kaldım mı? :D
Hayır bildiğim kadarıyla 20 gün raporsuz ve 25 gün raporlu devamsızlık hakkın var.
İçimi rahatlattın valla gece uyuyamıcaktım. 😄
Bide babam bana rapor yazacak nolur nolmaz diyede yarın versek kabul ederlermi?
Bu arada birşey sorcam:
Valla bizde 25 gün devamsızlığı olup sınıfta kalacaklar vardı tanıdık bi doktordan geçmişe dönük rapor ayarlayıp yırttılar sende korkma derim benimde 19 gün raporsuz 6 gün raporlu var. 😆
Bu arada birşey sorcam:
lol karneyi alacaksın yarın , bütün herşey basılmış olacak sisteme geçilmiş olacak daha neyine kabul etsinler 😄 Ayrıca 10 günlük devamsızlıktan bir şey olmaz.
karne dağıtacaz ağlayanları gör artık 😄 bu nasıl düştü ya ulen 69 dan 3 düşmüş
abi aslında 2 idi ama hoca notu düşürmüş .... hoca teşşekürü gene 1 puanla kacırdım 😄 gibi bin bir türlü hikaye 😄
abi aslında 2 idi ama hoca notu düşürmüş .... hoca teşşekürü gene 1 puanla kacırdım 😄 gibi bin bir türlü hikaye 😄
W
Winterspring
⭐ 18y
Müdür çarşambaya kadar kitapları geri istemişti götürmedim , aslında haksızda değişim Tayyeap kitaplar ücretsiz diyor madem ücretsiz neden geri götüreyim? Karneden çok bu konuda ne yapacağımı düşünüyorum 🤔
O kitablar okula zimmetli seve seve götürmek zorundasın 😊 yoksa ilgili kişi genelde müdür yardımcısı yada sınıf ogretmenınız olacaktır 😄 seve seve alırsenden o parayı 😊
2. gelecek nesillerin hakkını yeme 😄 onlarla daha sen gibi yuzlerce cocuk okuyacak 😊
2. gelecek nesillerin hakkını yeme 😄 onlarla daha sen gibi yuzlerce cocuk okuyacak 😊
B
Black Rain
⭐ 19y
Müdür çarşambaya kadar kitapları geri istemişti götürmedim , aslında haksızda değişim Tayyeap kitaplar ücretsiz diyor madem ücretsiz neden geri götüreyim? Karneden çok bu konuda ne yapacağımı düşünüyorum 🤔
Kitapları okula geri dönüşüm için götürmelisin 👍
O kitalar tutupta seneye öğrencilerin önüne koyulmayacak. Haa eğer okula götürmezsen bile bir geri dönüşüm noktasına götürmelisin. ❤️
takdir^^ tek 4üm war lanet kimya yüzünden ama buda iyidir 😎 😎
69.7 Ortalama ve Biyoloji "1" öğretmenler biraz sözlü verselerdi Teşekkür alıyordum 😄
O
OneEyedJack
⭐ 19y
1 zayıfla sorumluda geçebilirim, teşekkürde alabilirim.
W
Winterspring
⭐ 18y
Kitapları götürücem de çarşamba en geç demişti müdür yarın götürünce bir dolu azar 🙄
Ben Özel okula gittigim için kitapları bize para ile satıyorlardı bende kitapları aldım parasını yatmıs gibi gösterdim ama para yatmadı ve kitaplar 76 tl hepsi 13 adetmi ne adamlara makbuzu verdim ödendi gözüküyor çok hoş zaten seneye normale geçicem karnem güzel ancak teşekkür alamama ihtimalim var fizikçi yüzünden
ps:ben tm ye geçmeyi düşünüyorum çünki benim fen dersleri baya düşüktü zor kurtardım ancak sizce ne yapmalıyım Tm mi Mf mi birde sizin yorumunuzu aliyim istiyorum ama mf yi yapamıyorum kimya falan zor geliyor Help me
ps:ben tm ye geçmeyi düşünüyorum çünki benim fen dersleri baya düşüktü zor kurtardım ancak sizce ne yapmalıyım Tm mi Mf mi birde sizin yorumunuzu aliyim istiyorum ama mf yi yapamıyorum kimya falan zor geliyor Help me
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap