panpalar videoya kırıldım yarım saattir gülüyorum ya 😄
Yarım saatttir gülüyorum buna :D
· 21 Yanıt · 3.9K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
Gülen biri yokmu beyler.
Açmayın dedeler. 😆
Açmayın dedeler. 😆
msnden arkadaşlara yolladım linki dedeler yolladın yine dimi diyerek açmıyorlar 😄
Komik gelmedi
Play'e basınca kesin bir şey çıkacak kapatım gitti. 😆

Play'e basınca kesin bir şey çıkacak kapatım gitti. 😆
Yok panpa çıkmıyo benim daha önce izlediğimde rte cıkmıstı sarkı falan vardı kızlar mızlar aynımı bilmiyorum makara:
Bunun rte ve ata demirer versiyonlarını da izlemiştim güzel gerçekten 😜
[ek #12654]
babam arkamda bu riski alamam ^^
😁 😁 😁
ps: Bende bu tür linklerin ardında altıma sıçtırırcasına korkunç bir çığlık çıkar diye açmıyorum:D
😁 😁 😁
ps: Bende bu tür linklerin ardında altıma sıçtırırcasına korkunç bir çığlık çıkar diye açmıyorum:D
ben gıbı kulaklıgı masanın ustune koy sıkı tutun sandalyeye oyle ac panpa 🍿
😁 😁 😁
aynen. Son çığlıkta ekranı itelemiştim , bir an çok tırsıyorum yav onlardan. summer2:

cığlık falan yok beyler gercekten komik bir video 😄
bu arada şarkının adı ne 😆
D
DesertRose
⭐ 17y
nobrain.dk 'Ye gir dedelere çok güleceksin. Ama sakın yanında biri varken girme.. Ayrıca siteye girdiğin zaman X butonundan kapanmıyor. Görev yöneticisinden kapat.
T
Tony Montana
⭐ 18y
nobrain.dk 'Ye gir dedelere çok güleceksin. Ama sakın yanında biri varken girme.. Ayrıca siteye girdiğin zaman X butonundan kapanmıyor. Görev yöneticisinden kapat.
http://www.swfcabin.com/swf-files/1296251829.swf
ccc feto s. ccc xD
böyle saçma bir şeyi paylaşmanın amacı nedir ? bu tür siteler PC ' nize virus bulaştırmak'tan başka bir şeye yaramaz . daral:
:D:D
L
LegendLess
⭐ 18y
hahahah mükemmel 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap