selam arkadaşlar ısroyu kurdum orjınal sıtesınden sonra girmeyınce bi kaç defa daha kurdum ama aynı hatayı verıyor bir şeyler önerir misiniz ? tesekkurler sımdıden
yardımmm isro girişte hata veriyor
· 26 Yanıt · 7.0K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
RanstaMonsta
⭐ 10y
Modemini kapatıp aç tekrar dene 😉

denedim malesef olmadı ya
İp adresiniz sabit mi ?

IP adresi otomatik kullanıyorum ?
kullandığınız otomatik olmayan ıp adresı var mıdır ?
Kyk damısın ? güvenli internet mi kullanıyorsun?
Cep telefonundaki internetle bağlandığında oyuna giriyor mu?
bunu dene olmazsa hallederiz..
2-3 haftaya zaten kesin kendiliğinden çözülecek kykda değilsen tabi
+1
Proxy programlarıyla deneyebilirsin.
+1
Proxy programlarıyla deneyebilirsin.
Modemi kapatmış açmış bende kyk yazmışım :)) Sanki servera atmış gibi 😊
Genelde bir programı C :\Windows\System32\drivers\etc full sürüm yaparken oluyor dokunmadın değil mi oraya
2 -3 haftaya neden kesin kendisi çözülecek merak ettim. yok su an hastanedeyım ordan deniyorum ama sabah evdeydim yine giremiyordum. (bu arada hasta değilim uzman hemşirim nöbetteyim:) )
Genelde bir programı C :\Windows\System32\drivers\etc full sürüm yaparken oluyor dokunmadın değil mi oraya
yok okunmadım direk orjınal sitesinden ındırdım girmedi bu arada pwp server gireyim dedim oda olmadı büyük ihtimalle internet ile ilgili bir sıkıntı sanırım IP adresinden falan bilemedim.
Modemi kapatmış açmış bende kyk yazmışım :)) Sanki servera atmış gibi :)
KYK'da hiç kalmadım ama yurtta kalan arkadaşlarım router'ı zırt pırt resetlediklerini söylüyorlardı. Haliyle olmayacak şey değil 🤣
Sıkıntı zaten aynı nedenden dolayı oluyor , bir şey silkroad serverına bağlantıyı engelliyor...
ordanda giremezsinki devletin hastanesi kullandığın internet ise onların hepsi güvenli internet. 2-3 haftada bana eskiden hep öyle olurdu öyle düzeliyor :)) Gerçi beni engelleyemez artık o ayrı
KYK'da hiç kalmadım ama yurtta kalan arkadaşlarım router'ı zırt pırt resetlediklerini söylüyorlardı. Haliyle olmayacak şey değil 🤣
Sıkıntı zaten aynı nedenden dolayı oluyor , bir şey silkroad serverına bağlantıyı engelliyor...
Aaaa router onu duvara çakıyorlardı biliyorum.. hey gidiiii yaz okula okuluna kalmıştım yazın döşüyorlardı kabloları
aynen ya bi türlü giremedim yarın evden bir daha deneyim proxy indirdim şimdi onla denicem bakalım bir de. sizin bildiğiniz başka öneriler varsa yazın size zahmet 😊
ordan hiç uğraşma olmaz elle yapılandırma yapman lazım onlada sadece privateye girersin. Sen en temizi al bi takoz telefon çevirmeli bağlantı ile paylaş gir. Yada kendi androidinden dene. Yada proxy güzel ( aslında hiç denemedim 😊 ). Evde aynı sorın çıkmaz umarımmm..
proxy önerdiğiniz program var mı ? yarın yazarım evden de denediğimde inş. sorun çıkmaz
proxy önerdiğiniz program var mı ? yarın yazarım evden de denediğimde inş. sorun çıkmaz
programda hiç iddalı değilim private için gogleden çalışan v4 ile v5 proxy soketleri kullanırsın mbota ekleyerek birde port numarası ile.
Ama isro için oyun filtresini aşmak istersen ben cep telefonundaki interneti paylaş diyebilirim Gece tabi arama olmaz ise. Evde hiç sıkıntı çıkmayacağına inanıyorum.
Hotspot shield hala çalışıyor mu bilmiyorum , ilk önce internete girmeyi deneyip test edebilirsin.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap