Beyler Benim 13 Aydır Çıktıgım Bi Sevgilim Var Bi Çok Hata Yaptı Hepsini ALttan Aldım Aileme Varıncaya Kadar Olan laflar Söyledi Hepsini Alttan Aldım Ama Artık Sogudum SEvmiyorum Ve Ayrılmak istiyorum Bunu Ona Söyleyemiorm Onu Kendimden NAsıl Sogutabilirm?Hiç Bir Şekilde Aramıorm HEp O Arıo 4 GÜndürde Görüşmüyoruz Napabilirm?
Yardımcı Olurmusunuz?
· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
İyice soğuduysan yapçak bişey yok, Kendinden soğutmayada çalışma direkt söyle yüzüne.
bu kadar yüz verirsen ailene kadar laf söylerse sogursun tabi biraz çizgini koyucaktın
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Biliyorum Çok Yüz Verdim Ama Korkuorm Bsey Yapmasından:S
git bi hatuna sark olay bitsin kıskançlıktan hemen terkeder seni hatta ihanet et.
Okan Abi Özel Bi Konusma İhtimalimiz Varmı Bsey Danıscamda?
Aramızdada Bi Çok Sey Geçti YüzÜstü Bırakmıs Gibi Olmak İstemiorm Onca Ay Kullanmıs Gibi Gelio Artık Hiç Bseyine İnanmıorm
Biliyorum Çok Yüz Verdim Ama Korkuorm Bsey Yapmasından:S
napıcak birader sonucta kız deli deli konusma 😈
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Git sakin sakin konuş geçmişte yaptığın hatalar bu ilişkiyi bitirmeye ve senden soğumama neden oldu burda dostça ayrılalım de kapansın mevzu
Yarım Sa Önce Aileme Gelcek Laf Dedi Hattı Kırdım TElefonu Kapattım Bi Daha Ne Sesimi Duyar Ne Yüzümü Görür Hayırlısı...Basımada Bi Bela Açmaz İns..
sen kaçtıkça o kovalıycak artık bro ayrılmana gerek yok rahatına bak . üzerine düşme hatunun sana aşık olduğunu hissedicek . tabiri caizse köpek olucak kapında .
sen kaçtıkça o kovalıycak artık bro ayrılmana gerek yok rahatına bak . üzerine düşme hatunun sana aşık olduğunu hissedicek . tabiri caizse köpek olucak kapında .
ps okan abinin dediği gibi yüz verme başka kızlara sark

Hocam İstemiorm Sesini Duymak Bile Sıkıldım İiyice:S
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap