ben silkroadı uzun zamandır oynamıyorum şimdi silkroadı indirdim Silkroadonline.Client v 1.210 yazıyor setup dosyasında neyse sonra yükledim uyarı yazısı olarak Legend 4.5 update gelmeden yükleyemezsin diyor.kaç kere update geldiki jangandaki caveden sonra????.benim 1.80 client yazan setup mu indirmem gerekiyor ???? bana tek link olarak silkroad indirebilceğim bir yer gösterirseniz sevinirim..
Teşekkürler..!!! 🙏
Yardımcı olur musunuz?? Bir El Atsanız. :/
· 8 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
+ Roc geldi....
İlgili Link sitede mevcut arama yapalım pls
İlgili Link sitede mevcut arama yapalım pls
viewtopic.php?f=647&t=130982 Burdan bulabilirsin dostum.
teşekkür ederim ..!ama Melik ben bu topicteki setup indirdim alttaki hatayı veriyor :s
This is a client file that can be used after Legend 4.5 update .. yada bu sürüm kurulu silkroadın üzerine mi kuruluyordu :S ?
This is a client file that can be used after Legend 4.5 update .. yada bu sürüm kurulu silkroadın üzerine mi kuruluyordu :S ?
S
srocugenclik
⭐ 18y
aynı sey bendede var kardes pc ye bugun format atmam gerekiodu attım oyunu kuramıom bende senin gibi 4.5 bilmem ne dio banada oglenden beri kuramıom yardımmmmmmmmmmm plzzz modlar
bu forumda bulunan 'setup aktifleştirici' gibi bir program var, adını tam hatırlayamadım. o konuda yazılanları uygulayın probleminiz 100% çözülür
S
Scintillate
⭐ 17y
@Cryolite
Setup aktifleştirici bu ama hala işe yarar mı bilmem.
Setup Aktifleştirici
Bunu bir dene istersen Cryolite'nin dediği gibi 😉
Setup aktifleştirici bu ama hala işe yarar mı bilmem.
Setup Aktifleştirici
Bunu bir dene istersen Cryolite'nin dediği gibi 😉
A
AliceCullen
⭐ 17y
O sorunu indirmeden de çözebiliyorsun mesela ben format attıktan sonra aynı setupla o hatayı 10 15 kere alıyorum daha sonra denedıgımde oluyor bilgisayarı 2 3 kere yeniden başlat setupu masaüstüne at sonrada dene 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap