Icerige atla
Extraloob

Yardımcı Olabilirmisiniz?

· 4 Yanıt · 747 görüntüleme
R
ricardo OP ⭐ 15y
Arkadaşlar sporalisverisim.com'dan 4-5 gün önce sipariş verdim. Bugün geldi. Ben kapıda ödeme seçeneğini seçmiştim siteden alışverişi yaparken ama kargoyu getiren adam ödeme yok dedi. Ben nasıl yok dedim adam bilmiyorum ödeme yok dedi. Belki 1-2 gün sonra gelir parayı alırım filan dedi. Yani yanlışlık olmuş olabilir gibi bişi dedi. Yani bedavaya geldi şuan siparişim ama içim rahat etmedi. Elimde fatura filan da var. Bir terslik olur mu acaba?
4 Yanıt
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
Bence ürünü satan kişi ile iletişime geç. Kimsenin kimsede hakkı kalmasın
Herakross
O
Onitsuka ⭐ 17y
Arkadaşlar sporalisverisim.com'dan 4-5 gün önce sipariş verdim. Bugün geldi. Ben kapıda ödeme seçeneğini seçmiştim siteden alışverişi yaparken ama kargoyu getiren adam ödeme yok dedi. Ben nasıl yok dedim adam bilmiyorum ödeme yok dedi. Belki 1-2 gün sonra gelir parayı alırım filan dedi. Yani yanlışlık olmuş olabilir gibi bişi dedi. Yani bedavaya geldi şuan siparişim ama içim rahat etmedi. Elimde fatura filan da var. Bir terslik olur mu acaba?

Hiç bişey yapma 😊

Bekle eger gelirsler verirsin gelmezlerse tepe tepe kullan ürününü 😊 😈
Jink
Jink ⭐ 19y

Ürün sahibi sen teslim adlıktan sonra yani kargo eline geçtikten sonra ödemesini isteyecektir.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: