Icerige atla
Extraloob

Yardıma ihtiyacı olan var mı? Ya da tanıdığı?

· 10 Yanıt · 2.4K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Arkadaşlar merhaba,

Bu zamanda çok fazla insan işinden çıkartıldı. Bunların bir çoğu kiradaydı, ailenin tek çalışanıydı, çocukları olanlar vardı. Bu kişilerin alacağı işsizlik maaşı kiralarına dahi yetmeyeceği günlerdir kafamı kurcalıyordu. Bazıları işsizlik maaşı dahi alamıyor. Bu durumda olan varsa yada tanıdığı bu durumda olan varsa ramazan kolisi yardımı yapmak istiyorum.

Yardıma ihtiyacınız varsa yada yardıma ihtiyacı olan birisini tanıyorsanız pm ile ulaşabilirsiniz.

Önemli not: Ülkede çok garip insanlar olduğu için, belediyenin dağıttığı kutuları hiç ihtiyacı olmamasına rağmen bedava diye alıp pişkin pişkin sosyal medya da paylaşanlar olduğu için, sadece 1000 mesaj artı güvenebileceğim üyelerle bu işi yapmak istiyorum. Dediğim gibi yakınınız olabilir, sizde olabilirsiniz farketmez.
10 Yanıt
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
Yardım hesapları engelleniyordu en son dikkat et forum kapanmasın 🤣
Çok düşünceli bir hareket olmuş umarım gerçekten ihtiyacı olan kişilere ulaşılır ve yardım yapılır şimdiden teşekkürler.
Maynard
Maynard ⭐ 14y

belediyenin dağıttığı kutuları hiç ihtiyacı olmamasına rağmen bedava diye alıp pişkin pişkin sosyal medya da paylaşanlar olduğu için

Spoiler

Çok güzel bi hareket, x-y-z şekilde smslerle bağış yapmak yerine böyle birşey yapmak daha güzel bence 😊 paranın nereye ve kime gittiğini biliyorsun.
Allah şimdiden kabul etsin, 1aileyi bile mutlu etmek ne kadar güzel bişey:)
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
RanstaMonsta
Allah kabul etsin iyi kalpli insan ❤️
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Allah kabul etsin
Flexi
Flexi ⭐ 14y

Allah kabul etsin iyi kalpli insan ❤️

Allah kabul etsin

Rebellen
Rebellen ⭐ 17y

Arkadaşlar merhaba,

Bu zamanda çok fazla insan işinden çıkartıldı. Bunların bir çoğu kiradaydı, ailenin tek çalışanıydı, çocukları olanlar vardı. Bu kişilerin alacağı işsizlik maaşı kiralarına dahi yetmeyeceği günlerdir kafamı kurcalıyordu. Bazıları işsizlik maaşı dahi alamıyor. Bu durumda olan varsa yada tanıdığı bu durumda olan varsa ramazan kolisi yardımı yapmak istiyorum.

Yardıma ihtiyacınız varsa yada yardıma ihtiyacı olan birisini tanıyorsanız pm ile ulaşabilirsiniz.

Önemli not: Ülkede çok garip insanlar olduğu için, belediyenin dağıttığı kutuları hiç ihtiyacı olmamasına rağmen bedava diye alıp pişkin pişkin sosyal medya da paylaşanlar olduğu için, sadece 1000 mesaj artı güvenebileceğim üyelerle bu işi yapmak istiyorum. Dediğim gibi yakınınız olabilir, sizde olabilirsiniz farketmez.

ustad simdi gormus oldum, takdir edilecek bir hareket. Trdeki %0.01 lik kesimdesin net soyleyebilirim.
Ps: Kanada' ya yolun duserse haberim olsun
Flexi
Flexi ⭐ 14y

ustad simdi gormus oldum, takdir edilecek bir hareket. Trdeki %0.01 lik kesimdesin net soyleyebilirim.
Ps: Kanada' ya yolun duserse haberim olsun

Kanada da mı yaşıyorsun?
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y

Kanada da mı yaşıyorsun?

Evet, Toronto'dayim

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: