Icerige atla
Extraloob

Yardım manüel patch hatası

· 12 Yanıt · 13K görüntüleme
K
kakamela OP ⭐ 15y
Silkroad'ı indirdim fakat bi hata verdi

napcamı bilmiyorum yardım edebilcek birisi varmı ?
iyi forumlar
12 Yanıt
K
kakamela OP ⭐ 15y
Yardım lütfen
H
hanry006 ⭐ 16y
Siteye Giriş Yap
Full Client Dowload daki 12mb lik Patch i İndir.
İndirdiğin Dosyaya Silkroad Klasörünü Göster

Patch Tamamlansın Acmayı Dene ☕
K
kakamela OP ⭐ 15y
Galiba oldu teşekür ederim
K
kakamela OP ⭐ 15y
Gene olmadı :!!&%&!
Galiba napcamı tam olarak anlamadım

yüklendi ama gene acılmıyo aynı hatayı veriyo
K
kakamela OP ⭐ 15y
Up hala cözüm bulamadım
H
hanry006 ⭐ 16y
1.4 gblık orjınal silkroadı sıtesınden bi daha yükle ☕
K
kakamela OP ⭐ 15y
Tamam deniyorum hemen
T
tuqcan ⭐ 16y
Silkroad'ı indirdim fakat bi hata verdi

napcamı bilmiyorum yardım edebilcek birisi varmı ?
iyi forumlar

bilgisayarında Silkroad Yoktur. Büyük İhtimal Görmüyordur Tavsiyem Full Client İndir onun içinde Buraya Tıkla..
O
onur_ay_ ⭐ 15y
Sana tavsiyem sro eğer yüklüyse direk son versiyonun mediapk2 sini silkroad un kurulu olduğu klasöre atmandır. Böylelikle Full Clienti indirmekle zaman kaybetmiş olmazsın. Mediapk2 ler ise forumda mevcuttur. Biraz araştırma yaparsan bulabileceğinden eminim.
T
tuqcan ⭐ 16y
Sana tavsiyem sro eğer yüklüyse direk son versiyonun mediapk2 sini silkroad un kurulu olduğu klasöre atmandır. Böylelikle Full Clienti indirmekle zaman kaybetmiş olmazsın. Mediapk2 ler ise forumda mevcuttur. Biraz araştırma yaparsan bulabileceğinden eminim.

Media pk2 İndirdi Diyelim.Sadece Media pk2 Uplamış oLur Gerisi Yalan Anlıycağın 😉 🤘
O
onur_ay_ ⭐ 15y

Media pk2 İndirdi Diyelim.Sadece Media pk2 Uplamış oLur Gerisi Yalan Anlıycağın 😉 🤘

Haklısın ama arkadaşın net kotalıysa v.s böyle yapmasından başka seçeneği yok. Ben de biliyorum full clientin hiçbir sorun çıkarmadan çalıştığını. Ama bu da yöntem bazıları sadece bu yöntemle update ediyorlar silkroadı ve sorun yaşamıyolar.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: