Biliyorum yeri burası degil ama diger yerlere acsam bakan yok.
Eskiden lag girdiginde ara sıra veriyordu hatayı sildim tekrar yükledim oyunu simdi oyuna girer girmez veriyor daral: Bilen varsa yardımını esirgemesin lütfen ☕
- Resim Silinmiş.
Yardım lütfenn :((
· 15 Yanıt · 4.1K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
bellek written olamadı 😜
bu tür hatalara bildiğim tek çözüm ekran kartı driverlarını update etmek, umarım işe yarar
bu tür hatalara bildiğim tek çözüm ekran kartı driverlarını update etmek, umarım işe yarar
Sistemi Güncel Tutu Sorun ortadan kalkacaktır.
*
*Underground
⭐ 16y
Denetim Masası > Sistem ve Güvenlik > Windows Update > Sol menüdeki "Güncelleştirilmeleri Denetle"yi Tıklayarak Bilgisayarını update et
Nina Ricci
⭐ 17y
srobot.exe ile sro_client.exe bir sebepten dolayı çakışıyor.

srobot.exe ile sro_client.exe bir sebepten dolayı çakışıyor.
Bottan girmedigimde de aynı hatayı alıyorum 😢
G
gokhan2413
⭐ 19y
belli bi çözümü yok en kısa yol format atmak bence ama bi sitede bunu yap diyor işe yarar mı bilmem dene bi
başlat
çalıştır
cmd
ipconfig/flushdns
başlat
çalıştır
cmd
ipconfig/flushdns
Sistemi Güncel Tutu Sorun ortadan kalkacaktır.
👍 Güncellemeleri yap duzelecektir. nese:
Güncelleme yaptım yine aynı hatayı veriyor.Ama playerların az oldugu yerde hata almadım,şehrin ortasına geldigimde aynı hatayı tekrar aldım daral:
*
*Underground
⭐ 16y
Sorun Ekran Kartından kaynaklanıo sanırsam
Ekran kartı'nın güncel driver'ını indir
Ekran kartı'nın güncel driver'ını indir
güncel Ekran kartı driver ını indirdim hala aynı hata.2Gündür oyuna giremiyorum 😢
*
*Underground
⭐ 16y
güncel Ekran kartı driver ını indirdim hala aynı hata.2Gündür oyuna giremiyorum 😢
Aynı sorun bi ara bendede olmuştu Silkroad'ı yeniden kurdum ve ekran kartı güncel driver'ını indirmiştim sorun ortadan kalkmıştı.
Silkroad'ı yeniden kurmayı dene bi
düzelttin mi düzeltemediysen pm at.
düzelme yok oyundan soguttu bu hata
T
Tony Montana
⭐ 18y
Konu doğru yere taşınmıştır. Kusura bakma çözümünü bilmiyorum 😢
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap