Icerige atla
Extraloob

Yardım Lütfen Yeri Burası deil..Şifre Değiştirme..

· 20 Yanıt · 1.5K görüntüleme
K
kara_adam OP ⭐ 19y
yeri burası değil ama ltfarkadaşlar çarım gidecek lütfen şifre değiştiemyi anlatın bana lütfen plssss
20 Yanıt
M
Morwena ⭐ 19y
Başlığını küçültür sabırla bekler misin kahvekeyfi
T
TiM ⭐ 19y

yeri burası değil ama ltfarkadaşlar çarım gidecek lütfen şifre değiştiemyi anlatın bana lütfen plsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Çarların Çalınacak birerer birer etrafındakı herkez çalınacak yanlız kalıcaksın puahahahha Twisted Evil
D
kardeş ne dir sorun söle yardımcı olayım öle de dalga geçmeyin ayıp korkutmayın yahhhhhh
M
Morwena ⭐ 19y

yeri burası değil ama ltfarkadaşlar çarım gidecek lütfen şifre değiştiemyi anlatın bana lütfen plsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Çarların Çalınacak birerer birer etrafındakı herkez çalınacak yanlız kalıcaksın puahahahha Twisted Evil

TİM bu aralar çok zıt giden konuşmaların var milletin derdinle dalga geççeğine adama çare bulursan daha makbul geçer kahvekeyfi
T
TiM ⭐ 19y

TİM bu aralar çok zıt giden konuşmaların var milletin derdinle dalga geççeğine adama çare bulursan daha makbul geçer kahvekeyfi

Bİrader Benden yana Bi derdin varsa gider şikayet edersin gereken yapılır! benı eleştirme şaka yapıorum 10sn anlatım hazırlıyamam işyerındeyım!
E
EvoLuTioN ⭐ 19y
http://www.joymax.com a gir Forgot Your ID or Password de karşına çıkan image code doldur en alta in ıd yazan yere ıd ni yaz orda ok var ok de Secret Answer gizli sorunun cevabını yaz email de siteye üye olduğun msn adresini yaz
M
Morwena ⭐ 19y
pff sen kaç günlük adamsın ki seni şikayet edicem hayde yolun açık olsun bende uzak olsun .
L
Sitemizde Yenisin Galiba onu için sana İlk önce Forum kurallarını Okumanı Öneririm..Çünkü Büyük Harfle Başlık Açmak Yasaktır..

Sorununa gelince Bu topicten Faydalana Bilirisin.. viewtopic.php?f=11&t=22310
T
TiM ⭐ 19y

pff sen kaç günlük adamsın ki seni şikayet edicem hayde yolun açık olsun bende uzak olsun .

hehe sen doğmadan ben bu sitedeydım aslanım Wink
T
TiM ⭐ 19y
bakma üyelık tarıhımıze tanıyan tanır beni! sen tanımasanda olur aslanım!
L

hehe sen doğmadan ben bu sitedeydım aslanım Wink

Konuşmalarımıza Dikkat Edelim..Ortamı gerip Polemik yaratmıyalım dimi.. Cool Wink
C
ccanberkk ⭐ 19y
okadar zamandır sitedesin ama flood yapmamayı ögrenememissin...!!!
T
TiM ⭐ 19y
Ona söyle dalgalı konuşmasın bilirsin banlanmaktan korkmam[AnT_NuKeR Wink ]
M
Morwena ⭐ 19y
Aynen konu haddin fazla taşmasın herkes den başkalarına rahatsızlık ettiysem özür dilerim ...
Arrow
T
TiM ⭐ 19y

Aynen konu haddin fazla taşmasın herkes den başkalarına rahatsızlık ettiysem özür dilerim ...
Arrow

Wink Birgün O gün gelir
L

Korkma Zaten Korkunun Ecele Faydası Yok..Sen 1 Gün Kafanı Dinle Karşındakiyle Konuşmayı Öğren Sonra Gel... Wink
M
Morwena ⭐ 19y

Korkma Zaten Korkunun Ecele Faydası Yok..Sen 1 Gün Kafanı Dinle Karşındakiyle Konuşmayı Öğren Sonra Gel... Wink

Saolasın Lord Wink
T
TiM ⭐ 19y

Grek yok konuşmayı o öğrensın ben şaka yaparken ona başvurmıycam anladınmı!
R
Ronin ⭐ 19y
Sen çok zırvaladın güzelim kimle nasıl konuşacağına dikkat edersen iyi olur...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: