Arkadaslar Her ay İnternet Faturası 50 ytlnin Üzerinde Geliyor.. Sadece Silkroad Oynuyorum Oda Sadece Hafta Sonraları.. Aksamlarıda Msne Takılıyorum Aradada Video İzliyorum Yutubdan..
Neden Bu Kadar Fazla Geliyor Bu Ay 61,50ytl geldi Babam Çıldırdı gene. Zaten Kriz var Ben artık babamı çıldırtmak istemiyorum 🙏
Birde Ben İp adresini otomatik Almıyorum Yani Şu Resimde Göründüğü Gibi Bu Sebebden Dolayı Olabilirmi Fazla Gelmesi ?..
- Resim Silinmiş.
Arkadaslar Otomatik İp almak istiyorum ama Ordaki Otmatik Ala Tıkladıgım zaman nete baglanamıyorum Ben İpyi Otomatik nasıl alıcam DNS'de dahil.. ??
Yardım Lütfen >>Pff Ttnet<< Otomatik İp
· 18 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Yok abi zannetmem. Sen orayı ayarlıyorsun onun sebebide youtubeden video izlemek için. Video fazla izliyorsun hem sro oynuyorsun hemde video izliyosun ondan çok geliyordur. Yani kısaca orayla alakası yok. 😄
yahu izlediğim 7-8 video Birde Hafta Sonraları Silkroad... nettende Hiç biersey indirmiyorum.. Bu Kadar Fazla Gelmemesi Lazım.. :S
arkadaslar bir yardım edin yawf geldi babam aldı modemi vermiyo cafeden giriyom hep :s
Şu İp'yi otomatik almıyor(DNS Değil^^) ? hep öyle yazmak zorundayım? Onunla Bir Alakası varmıdır Bu kotanın Durdu yere artıyo kendi kendine :s
Şu İp'yi otomatik almıyor(DNS Değil^^) ? hep öyle yazmak zorundayım? Onunla Bir Alakası varmıdır Bu kotanın Durdu yere artıyo kendi kendine :s
arkadaslar bir yardım edin yawf geldi babam aldı modemi vermiyo cafeden giriyom hep :s
Tavsiyem Söyle Babana Sınırsıza Geçir... Galiba Sınırlı Seninki...
Sroyu Okadar Küçümseme Oda Yiyior Kota
Ps:BEnimde Sınırlıydı Banada 50+ Geliyordu Şimdi Sınırsız Oldum 3 ay 25TL sonra 49TL
Dünyaları İnidr 🤤
judas bilgiler için sağol: )
Ben Bu İp'yi Otomatik Nasıl Aldırcam ?? ,, Otomatik Olarak bi ip Adresi al butonuna tıklıyorum Ozamanda internete bağlanamıyorum.. Sağ Alt tarafada ünlem işareti Çıkıyor ? :S
Ben Bu İp'yi Otomatik Nasıl Aldırcam ?? ,, Otomatik Olarak bi ip Adresi al butonuna tıklıyorum Ozamanda internete bağlanamıyorum.. Sağ Alt tarafada ünlem işareti Çıkıyor ? :S
bu arada Sınırsına geçmek için Belli Bir miktar Para Ödüüyürmoyuz?
Hayır.. 😄 440375 arıyorsun kimin üzerineyse kimliğini alıyorsun telefonda hgerekli işlemleri yapıp bağlanıyorsun sıcacık evinde oturuyorsun telefonu kapatıp modemi res atıyorsun. Ayarları tekrar girip modemi kuruyorsun. ve hayırlıolsn.com diyorsun. 😄
anaaa bu kadarcıkmıı 😄
Bu kadarcık telefondan yaptır. 😄 49 ytl 1024 kbps seç tamamdır. 😉
SePPuKu Allah Senden Razı Olsun 😊 )
😜 Yardımcı olduysam ne mutlu bana. 😄
EVet Fazlasıyla yardımcı Oldun : ))
Peki Kota 50-100gb oldu diyelim yinemi 49ytl gelicek ?
Peki Kota 50-100gb oldu diyelim yinemi 49ytl gelicek ?
999.998 olsun yine 49. Yapabilirsen tabi. 😜 😄
Bende Mutluyum Sana Yardım Ettiğim İçin 👍 👍 👍
Hooppp UP
Otomatik ip olmaması seni ne gibi etkiliyor onu anlayamadım.
Ağda kaç makine var ustam ne alaka otomatik ip yi desteklememesi :S 2 bilgisayar bazen otomatik ip yi desteklemez elle verilmesi gerekir
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap