arkadaşlar ben silkroad launcheri çalıştırdıgım zaman alttaki hatayı veriyor.bu hataya rastlamazsam client açılmıyo bir altındaki hata geliyo ne yapmalıyım?
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
edit: özür dilerim arkadaşlar ben resiimleri upload ederken başka bir arkadaşta aynı konudan açmış cevabı aldıktan sonra silebilirsiniz
yardım lütfen
· 18 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
O
Old School
⭐ 19y
Aynı hata bendede var biri açıklarsa sevinirim
bendede girmiyo osorun var heralde Confused
ben düz giriom ama botla girmiyo Sad Sad
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
Arkadaşlar sanırım ttnet'in yurt dışı hatları Kopmuş Onun İçin Böyle Bir proglem yaşanıyor.. Wink
hmm ... ne demek bu şimdi ?
Arkadaşlar sanırım ttnet'in yurt dışı hatları Kopmuş Onun İçin Böyle Bir proglem yaşanıyor.. Wink
bu uzakdogudaki serverlarla bağlantı kuramamak demek..
ya ttnette falan deill sorun ben giriom oyuna şuan oyundayım mesela ama botla giremiom donuyo Sad Embarassed Neutral
arkadaşlar ben şimdi non dc client kullanıyodum baktım update var orjinal clienti sro klasörüne atıp update ettim sora tekrar non-dc clienti attım aynı hatayı verio tekrar arkadaş oyundayım diyo ben orjinal clienti attım yine aynı hata nasıl girecez Question
O
OneEyedJack
⭐ 19y
hmm ... ne demek bu şimdi ?
Gayet güzel açıklamış nasıl anlamadın
yaw site bile acılmıyor artık off
yaw site bile acılmıyor artık off
Evet site bile açılmıyo bu nası iştir ya!
sro bizi dolandırdımı :S Question kahvekeyfi site niye acılmıyor herşeyi geçtimde onu anlamadım :S
daha site açılcakta setup yapcamda update olcakta serverlar boş olcakta onun no dc clientini bulcamda oyuna gircemde dc yicemde ohoo tas aynı hamam aynı veya tas eski hamam eski kahvekeyfi
okey sorun yok geldi herkes girebilir oyuna
yoo ttnetele galiba alka yok cunku oyunu bastan yukledim girdi.Amaaa simdi yine girmio.
C
crayz__man
⭐ 19y
hala oyun gelmedımı beyler valla baslıcam yaaa headbang2ft9
C
crayz__man
⭐ 19y
oyunuda sıldık bı hata vardır dıe sımdı gerıde yukleyemıom gelse barıde kurtulsak :?!!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap