S selemender OP ⭐ 16y 15 yil once #1 sekmeler üst üste kitlenmiş yardım lütfen... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
bluesman ⭐ 17y 15 yil once #2 . TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S selemender OP ⭐ 16y 15 yil once #3 2side kitlitli kilit ayarı yapılan altta üstekide kıpırdamıyo :/ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman ⭐ 17y 15 yil once #4 . TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S selemender OP ⭐ 16y 15 yil once #5 saolasın oldu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Pikachu ⭐ 15y 15 yil once #6 Bendede Aynı Sorun Var Ama Düzelmiyor 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Pikachu ⭐ 15y 15 yil once #7 değişmiyor işte bende ondan bahsediyorum... denedim bunu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SirGLooMy ⭐ 15y 15 yil once #8 oyunu silip baştan kurbenimde başıma gelmişti tek ve en etkili çözüm yolu 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z zartullah ⭐ 18y 15 yil once #9 oyunu 800*600 window screen yap sonra düzelt TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil