Icerige atla
Extraloob

Yardım Lütfen!!!!

· 8 Yanıt · 1.4K görüntüleme
S
SpecialForce OP ⭐ 17y
Az önce oyundan hiç bi hata verilmeden atıldım direk masaüstüne geçti pc. oyundan cıkmadan önce bi kişiyle konuştum çar takas edelim felan dedi 71 wiz e karşılık 80 glavier avatarlı ben scammer diye güvenmedim ama oyundan atınca kıllandım aceba çarımmı hack lendi ne yapmam lazım bi yardım edermisiniz????
8 Yanıt
S
SpecialForce OP ⭐ 17y
bi Allah ın kulu yokmu yardım edecek yhaw 🙄 🙄 🙄 daral: daral: daral:
J
masaüstüne atar arada sırada hem pm yolu ile hacklenmen imkansız pc ne res at oyunu tekrar girmeyi dene.
S
SpecialForce OP ⭐ 17y
eyw. kardeş.
B
Beatraax ⭐ 19y
Az önce oyundan hiç bi hata verilmeden atıldım direk masaüstüne geçti pc. oyundan cıkmadan önce bi kişiyle konuştum çar takas edelim felan dedi 71 wiz e karşılık 80 glavier avatarlı ben scammer diye güvenmedim ama oyundan atınca kıllandım aceba çarımmı hack lendi ne yapmam lazım bi yardım edermisiniz????

Ekran kartından veya o anki bir donmadan kaynaklı masaüstüne atabilir, bu normal karşılanır.
Bunun yanısıra scammer diye tabir ettiğin kazıkçı kişi sen bilgilerini vermedikçe charına dokunamaz.
Anlıyıcağın endişeye gerek yok. 😉
S
SpecialForce OP ⭐ 17y

Ekran kartından veya o anki bir donmadan kaynaklı masaüstüne atabilir, bu normal karşılanır.
Bunun yanısıra scammer diye tabir ettiğin kazıkçı kişi sen bilgilerini vermedikçe charına dokunamaz.
Anlıyıcağın endişeye gerek yok. 😉

eyvallah kardeş cevap için teşekkürler
B
BiLqiN35 ⭐ 16y
endişe yapmana gerek yok kardeşim sıradan basit bir hata 🎭
C
Cynosure ⭐ 19y
ekran kartınıda güncelle ^^ nvidia yaz googleye driverini seç yükle.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: