Az önce oyundan hiç bi hata verilmeden atıldım direk masaüstüne geçti pc. oyundan cıkmadan önce bi kişiyle konuştum çar takas edelim felan dedi 71 wiz e karşılık 80 glavier avatarlı ben scammer diye güvenmedim ama oyundan atınca kıllandım aceba çarımmı hack lendi ne yapmam lazım bi yardım edermisiniz????
Yardım Lütfen!!!!
· 8 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
bi Allah ın kulu yokmu yardım edecek yhaw 🙄 🙄 🙄 daral: daral: daral:
J
JustIceStorm
⭐ 16y
masaüstüne atar arada sırada hem pm yolu ile hacklenmen imkansız pc ne res at oyunu tekrar girmeyi dene.
eyw. kardeş.
Az önce oyundan hiç bi hata verilmeden atıldım direk masaüstüne geçti pc. oyundan cıkmadan önce bi kişiyle konuştum çar takas edelim felan dedi 71 wiz e karşılık 80 glavier avatarlı ben scammer diye güvenmedim ama oyundan atınca kıllandım aceba çarımmı hack lendi ne yapmam lazım bi yardım edermisiniz????
Ekran kartından veya o anki bir donmadan kaynaklı masaüstüne atabilir, bu normal karşılanır.
Bunun yanısıra scammer diye tabir ettiğin kazıkçı kişi sen bilgilerini vermedikçe charına dokunamaz.
Anlıyıcağın endişeye gerek yok. 😉
Ekran kartından veya o anki bir donmadan kaynaklı masaüstüne atabilir, bu normal karşılanır.
Bunun yanısıra scammer diye tabir ettiğin kazıkçı kişi sen bilgilerini vermedikçe charına dokunamaz.
Anlıyıcağın endişeye gerek yok. 😉
eyvallah kardeş cevap için teşekkürler
endişe yapmana gerek yok kardeşim sıradan basit bir hata 🎭
ekran kartınıda güncelle ^^ nvidia yaz googleye driverini seç yükle.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap