K kruwaze OP ⭐ 17y 16 yil once #1 Arkadaşlar ben 2 hafta önce sro yu pc den kaldırmıştım bugun kurmaya kalktım şöyle hata alıyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden herkeze teşekkür ediyorum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
R Relax ⭐ 17y 16 yil once #2 oyunu bi daha yüklemeyi dene.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kruwaze OP ⭐ 17y 16 yil once #3 kaç kez oldu deniyorum hep böyle diyor anlamadım bi türlü ilk defa geldi başıma TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Relax ⭐ 17y 16 yil once #4 bendede oluyordu pc nin format vakti gelmişti attıktan sonra düzeldi ama araştırim bir.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kruwaze OP ⭐ 17y 16 yil once #5 ilgilendiğin için tşk ederim arkadaşlar yok mu başka bi fikri olan pray: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kruwaze OP ⭐ 17y 16 yil once #6 yardım lütfen bilen yok mu ya kimsenin başına gelmedimi ??? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kruwaze OP ⭐ 17y 16 yil once #7 uppp!! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Pro ⭐ 18y 16 yil once #8 Yeterli yer var mi kontrol et, setupu masa ustune at sonra kurmayi dene bide? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #9 format en temiz çözümü diğer işlemler çok uğraştırıcı yorar seni. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Pro ⭐ 18y 16 yil once #10 format en temiz çözümü diğer işlemler çok uğraştırıcı yorar seni.abi ne olsa format diyosun sende 😄 ilk once diger cozum yollarini denesin sonra format ceksin bence... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kruwaze OP ⭐ 17y 16 yil once #11 kaç gunden beri neler denemedim olmadı hala deniyorum bişeyler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kruwaze OP ⭐ 17y 16 yil once #12 tamamdır oldu nasıl oldu bende anlamadım 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil