- Resim Silinmiş.
pc me format atmak zorunda kalmıstım bugun kuramıom oyunu yuklerken bu hatayı verıo ayrıca kendi sitesinede gırılmıo sanırım herkesde bu sorun var
yardım lutfen
· 19 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
arkadaşlar bende aynı dertten muzdaribim sabahtan beri çözemedim olmuyor yardıma edicek biri varsa çok makbule geçer.. 🤝
http://www.extraloob.com/v6/download.html sayfasından client'a tıklayın sro içerisine client'ı indirip atın ve oyuna girin ^^
http://www.extraloob.com/v6/download.html sayfasından client'a tıklayın sro içerisine client'ı indirip atın ve oyuna girin ^^
teşekkürler ama ben oyunun setup unu yüklerken bu sorunu yaşıyorum muhtemelen bu sorunu aynı şekilde diğer arkadaşta yaşıyordur please wait yazıyor sonra kuruluma geçmiyor üstteki resim sinir bozucu şekilde karşımızda.. başka ne önerirsiniz arkadaşLar 🙄
okan abi tamamda o clienti nasıl atıcam içine oyun kurulmuo ki atıyım içine delı olcam yhawww oglenden beri 😈 😈
En son çıkan clienti indirmeniz gerekiyor ozaman sorununuz çözülecektir
En son çıkan clienti indirmeniz gerekiyor ozaman sorununuz çözülecektir
güzel kardeşim biz derdimizi anlatamadık herhalde 🙄 biz oyunu kuramıyoruz ki clienti atıcak bir silkroad klasörü olsa 😞 yinede sağol ilgilendiğin için..
pesimistt nabcaz pre de boşa gitti bugun offff 😢 😢
pesimistt nabcaz pre de boşa gitti bugun offff 😢 😢
bir bilsem arkadaşım kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş 😁 🤔 bende bir hevesle oyunu oynarım diye indirdim ama 🙄
ama galıba oyunla alakalı cunku sitesi felanda acılmıo
ama galıba oyunla alakalı cunku sitesi felanda acılmıo
bende onu diyecektim bütün gün ona da girmeye çalıştım ondanda bir yarar göremedim 🤤
bugun duzelmıcek galıba saat 12ye geldi
doğru diyorsun ama yavaş yavaş artıcak bu sorunu yaşayanlar 😗
bitane daha cıktı zaten kasaga22 oda aynı konuyu açmış
Böyle hatalar genelde yeni gelen LEGENG'lerde oluyordu mesela "Legend 4" yüklü olan bir kişi Program Ekle Veya Kaldırdan eski sürümü kaldırmadan "Legend 4 Plus" kurmaya çalışınca böyle hata alıyordu...
Böyle hatalar genelde yeni gelen LEGENG'lerde oluyordu mesela "Legend 4" yüklü olan bir kişi Program Ekle Veya Kaldırdan eski sürümü kaldırmadan "Legend 4 Plus" kurmaya çalışınca böyle hata alıyordu...
olabilir ama bendede diğer arkadaşta da böyle birşey söz konusu değil başka çözümü olmalı yada silkroad yüzünden olan birşey 🕵️
F
feyyazbugan
⭐ 19y
Aynı sorun bendede var arkadaşlar format attım ve bu hata ile karşılaştım beklemekten başka bir çaremiz yok gibi gözüküyor yada bir yerlerden kurulmusunu indircez yada bir akraba arkadaslarımızdan kurulmusunu dvd ye çekip oynayacağız 😊
Aynı sorun bendede var arkadaşlar format attım ve bu hata ile karşılaştım beklemekten başka bir çaremiz yok gibi gözüküyor yada bir yerlerden kurulmusunu indircez yada bir akraba arkadaslarımızdan kurulmusunu dvd ye çekip oynayacağız :)
vallahi doğru sölüyorsun 😊 oyunda bozmuş kendini görmeyeli 😁
sorun düzelmistir arkadaslar bilginize
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap