Icerige atla
Extraloob

Yardım isro bot ile calısan leoder Pls!

· 5 Yanıt · 913 görüntüleme
M
Mr_BOB OP ⭐ 19y
arkadaslar tum leoderları denedım gırınce home basınca bot ayarı gozukmuor bot ayarı gozuken bır leoder warsa lınk koyarmısınız cok ısıme yaramıs olur sımdıden tesekkurler ?!!!!!!!
5 Yanıt
Y
yasal ⭐ 19y
Sitemizde reklam yapamazsınız.

Rational
E
E0N ⭐ 19y
BENDE BAKTIM EXTRALOOB YOK ARKADAŞLAR LÜTFEN KOYUN ŞURAYA LİNKİ BOT+1.45 LOADER NODC YANİ BOT LAN CALIŞAN LÜTFEN..bir sitem var oradan no dc 1.45 indirebilrisiniz. **************

git reklamını baska yerde yap ve o bedava siteleri ile hiç birşey elde edemessin
P
Prada ⭐ 19y
Uzantıya bak tr.gg 😄 😄

Uyarı : bu şekilde size yaklaşan hiçbir yerden hiç bir şekilde ; Bedava denilen bot , Herhangi bi bot sürümü , Herhangi bir no dc client veya herhangi bir dosya indirmeyin.. Sonuclarına katlanmak zorunda kalırsınız.. Burada sadece yetkililerin onay verdiği programları (no dc client, loader, bot surumleri) kullanınız..

Dostum ben rumatayı kullanıyorumönce parmağa at saatin yanına, Sonra oyuna loader ile gir o şekilde dene birçok kişide çalıştırıyor sende çalıştırmaması enteresan.. Bişeyleri yanlış yapmış olabilirmisin?
B
bannedddd ⭐ 19y
BENDE BAKTIM EXTRALOOB YOK ARKADAŞLAR LÜTFEN KOYUN ŞURAYA LİNKİ BOT+1.45 LOADER NODC YANİ BOT LAN CALIŞAN LÜTFEN..bir sitem var oradan no dc 1.45 indirebilrisiniz. **************

git reklamını baska yerde yap ve o bedava siteleri ile hiç birşey elde edemessin

Bu tür mesajları alıntı yapmasanız iyi olur arkadaşlar.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: