Icerige atla
Extraloob

Yardım edin

· 13 Yanıt · 3.0K görüntüleme
O
olucanx OP ⭐ 15y
Beyler Charımın Adını Herşeyini Kaybettim sırf oyundaki Adını bilioyorum Yardımcı olabilirmisiniz ? 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏
13 Yanıt
.NET
.NET ⭐ 19y
Nasıl yani? Id Pw biliyorsundur hangi serverda oldugunu da biliyorsundur. Serverlar birlesti sanırım resmi siteden hangi serverlar birlesti hangi servera giris yapman gerek bakabilirsin eger birlesti ise.
[F New]Solo Gitarist
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Nasıl yani? Id Pw biliyorsundur hangi serverda oldugunu da biliyorsundur. Serverlar birlesti sanırım resmi siteden hangi serverlar birlesti hangi servera giris yapman gerek bakabilirsin eger birlesti ise.

Adam nick'ten ötesini bilmiyor.
S
S4YKLO ⭐ 16y

Adam nick'ten ötesini bilmiyor.

rev6 dan sw sini bulabilir fakat ıd ve pw zor bence bi su iç üstüne 😜
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
ilginç bir vaka 😄
M
Maxitech ⭐ 19y
senin nickini bende biliyorum napıcaz 😊
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Beyler charın elindeki silah +3 onu biliyorum, bide sos yüzük var. Charın id pw gizli yanıt bilmiyorum nasıl bulabiliriz ?
Special thx to Flexi
F
frityus ⭐ 17y
offf bilemedim şimdi 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
Bana sw ni söyle sana çarının adını söyliyeyim.
Bana çarındaki itemleri söyle sana dostunu düşmanını söyliyeyim 🤘 🤘
Herakross
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

Ahahah verdim +exlpoint'ini 😄
Special thx to Flexi
M
Mojito ⭐ 18y
bak şimdi bu ekranın sağ tarafında bi çarpı işareti varya ona tıklıyon tamam mı . eğer başka birşey açık değilse açık olmasın zarar verir çünkü bunu dikkatli yap.sonra sağ altta yuvarlak bişey var ona tıkla sana böyle sayfa acılacak ordan çok dikkatli bi şekilde hemen sağ tarafta kapat tuşu var ona tıkla ama çok dikkatli ol aman allah korusun başına bişey gelir . sonra git rahatca uyu emi 😊
C
Continuum ⭐ 18y

Ahahah verdim +exlpoint'ini :D
Jink
Jink ⭐ 19y
Yardımcı olmak istiyorum buna gönüllüyüm.. Şunu yapabilirsin ( Tanrına dua et ) sabaha belki hatırlarsın

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: