ya arkadasımızın koydugu ücretsiz botu indirdim herseyi yaptım sonra parmagı acıyorum sag alt köseye sonra loderi tıklıyorum asagıdaki hatayı alıyorum sizce neden.. Rolling Eyes
- Resim Silinmiş.
Yardım edermisiniz pls
· 16 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Yeni konu açmana gerek yoktu.
1.85 kullan.
1.85 kullan.
zaten onu kullanıyorum Razz
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
bot klasörünü sil tekrar yükle. yeni sm yi yapıştır. dene
sorunu çözdüm şimdide hata raporunu gönder gönderme seyi cıkıyo deli olcam ya Neutral
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
hangi işlemi yapınca veriyor hata raporu
ya ben bota start dedigimde hep veiryo hata raporunu gönder gönderme diye bi yardımcı olursan sevincem ilkercim Razz
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Oyunu parmaktan mı çalıştırmaya çalışıyorsun Very Happy
hayır ilkercim önceden de oluyodu dedim start diyince loderi kullanmadan kapiş Very Happy
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
sen neye start diyon anlamadım halen perde
1.85 i kullanıyorsun silk.dll hatası veriyorsa 1.86c yi kullanmayı dene aynı şekilde.
ya parmaktan start diyorum oyuna girmek için sonra diyoki hata raporunu gönder gönderme ben gönderme diyorum parmak kapanıyo sonra Rolling Eyes
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Oyuna parmaktan girmeyeceksin ki. İlk başta tamam parmağı çalıştıracaksın. Hiçbirşey ellemeden Loader ile oyuna gireceksin. extraokk
anlamadın heralde bende normal bot account felan var parayla aldım loderi demiyorum şimdi Very Happy
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
baştan söylesene Very Happy . 1.86c ie dene bakalım olacak mı
ilker ya ben bu 1.87 kurdum parmagı acıyorum sag alt köseden parmaktan start diyorum bana hata raporunu gönder gönderme diyo bende gönderme diyorum sonra parmak kapanıyo Rolling Eyes
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap